Van itt olyan aki munkahelyi stressz (tényleges nem kamu, ami már szinte ráment az egészségére) ment táppenzre vagy mondott fel?
Hogy fogadták? Mit szóltak?
Hasonló cipőben járok én is.
Miért lenne hülye kérdés?
Vegyétek már komolyan..
2-es... mondjuk az se jobb mikor munkahelyen unatkozol. Én az ilyet nem bírtam elviselni, de a megszakadás se sokkal jobb, de egy fokkal azért mégis jobb ;)
Te mióta tolod így az unatkozást? Hogy bírod? Én 1-2 hónapig bírtam 1-2 helyen, végül saját bizniszbe fogtam, ott aztán nincs unalom! :D
Amúgy jogos a kérdés.
Én amúgy szabadúszó vagyok, itthon dolgozok, de egy idő után magasvérnyomásos lettem, ma már pajzsmirigyes is. Szívem kalimpál. Ha a munkahelyem okozna ekkora stresszt, kiszállnék, ebből szinte lehetetlen:(
Én, felmondtam a munkahelyemen, mert ráment az egészségemre (fizikai, nem mentális) a vele járó sok stressz.
Hogy fogadták? Megdöbbentek
Mit szóltak? Megkérdezték, milyen változtatásokkal tudnám elvégezni a munkát úgy, hogy rendbe jöjjek egészségileg és fent tarthassam majd a javult állapotomat. Amikor elmondtam, látták, hogy sajnos azokat nem lehetséges teljesíteni. Könnyes búcsút vettünk.
Sajnos mások is úgy döntöttek, hogy elmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!