Nagyon durva munkahelyi stresszt hogy lehet jól kezelni?
lol hasonló szituban vagyok...
Bő egy hete kezdtem, és olyan szinten stresszelek, hogy rémálmaim vannak azóta (most sem véletlen hogy fél2kor írok :D)
Nem nagyon tudsz mit csinálni, csak elképzelni, hogy mi a legrosszabb, ami történhet (pl alaposan elszúrod, és kirúgnak) és megkeresed a legrosszabb lehetőség pozitív oldalát (nem kell többé bemenned ebbe a környezetbe, és még csak rád sem foghatják, hogy feladtad). Vagy csak megbarátkozol vele, ha nem tudsz pozitívat mondani rá.
Ha ez megvan, onnantól -ha szerencsés vagy- egy kicsit könnyebb lesz.
Én személy szerint még csak nem is erőltetem a beszélgetést a kollégákkal különösebben, hiszen ha akarnak valamit, akkor szólnak, hanem helyette elképzelem, hogy pl az Urál hegység mellett pásztorkodom a szabad ég alatt, nincs körülöttem senki, és nyugi van, ami bár hülyén hangzik, de jól eltereli a figyelmed a stresszről. :D :D
Ha tényleg rühelled a helyet még hetek múlva is, akkor hagyd ott a francba, tökmindegy, hogy ki mit gondol.... Nem éri meg semmilyen fizetés, hogy pár év múlva belekopaszodj a stresszbe és gyógyszereket kelljen szedned.
Basszus, mintha saját magam olvastam volna vissza.... :D teljesen át tudom érezni a helyzetedet. Nem tudom olvasod-e még az oldalt.
Annyi a különbség, hogy velem a főnök még nem kiabált, de nagyon sokan mentek el azért... :D minden szart magamra veszek, estig azon rágódok, hogyha picit felemelte a hangját valaki... mit tettél végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!