Sok alkalmazott miért óbégaz hogyha valami stressz éri?
Azt én sem értem nekem mi közöm ahho, hogy valaki görcsöl mert meg fog jönni, vagy valakije haldoklik és fel kell vennem a részvét empatik fejet, ahelyett hogy megtartanák maguknak
Az ő bajuk minek várják azt hogy ehhez asszisztáljak
A főni viszont jo ha tudja hogy kire mennyiben számithat munkavégzésben ;)
Mert máshogy nem tudja kiadni magából. Én kimegyek bagózni, egy ideig a nyakamra jártak érte, de megmondtam, hogy vagy kimegyek, vagy elpattan egy húr. Hidd el, van olyan munkahely ahol a béketűrésből két perc alatt ki lehet forgatni bárkit, vagy hosszútávon olyan szintű hülyeség halmozódik fel, hogy nehéz visszafogni magad, hogy ne szólj be valamit.
Szegény főni meg oldja meg, hogy ne legyen ennyi stressz a dolgozóin.
Amikor engem szerződtettek, nem szerepelt a feladatkörömben, hogy mások lelki szemetesládája legyek és lehozzanak.
Én sem terhelem másra a magánügyeimet, elvárom viszont.
Nem érdekel hogy ki alatt van betét, de a haldoklót sem ismerem, rám kényszerítik azt hogy én cipeljem a terheiket.
Hát nem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!