Mit tegyek annak érdekébe hogy ne rettegjek a munkahelyemen?
10.-es vagyok idén,és kötelezően minden 2. héten mennem kell dolgozni. Na már most egyszerűen utálom a munkahelyem (váltani sajnos nem tudok)
Állandóan gyomorgörccsel és félelemmel járok oda be. A kollégák nem nagyon bírnak,a főnököm is csak elvisel. Utána olvastam és más emberek szerint a megfelelési kényszertől van mindez. Valaki aki jár/járt velem egy cipőben tudna nekem tanácsot adni hogy Ő hogy kezelte ezt a problémát?
Mert ez így nem mehet tovább..
A szarfej munkatársak miatt van mindez, akik élvezik, hogy - bár eddig beléjük törölte mindenki a lábát - most végre kaptak egy "beosztott" kisdiákot, akit lehet szivatni.
Ahol én dolgozom, nem önkéntes munkára járnak diákok, hanem rendes, fizetett diákmunkára. Ugyanazt végzik el, mint Lakatos Józsi meg Gépszíj Ödön, mégis pofám leszakad attól, hogy milyen undorító stílust meg nem enged magának egy két nagyranőtt egójú szalag melletti munkás azzal a szerencsétlennel szemben, aki csak keresni akar egy kis pénzt a nyáron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!