Megfázhattam a munkahelyemen?
20/F
Még jelenleg iskolás vagyok augusztus végéig. Azért írom, hogy iskolás vagyok augusztus végéig, hogy ne gondoljátok, hogy már kijártam az iskolát.
12 es műszakos a munka. Tejgyárban dolgozom. Marhára meleg van ott. A tejet felvágom késsel és bele öntöm olyan nagy edénybe, aztán ha tele van akkor puttonnyal öntögetjük át olyan nagyobb edénybe amiből van gyártja a joghurt, a túró stb. Egyszerű, nem nehéz munka.
Ott a gépeknél nagyon meleg van, csurgott rólam a víz. Bementem a fagyóba, csak 10-15 másodpercet voltam ott bent a fagyóba, mert a tejet oda kellett tenni, és aztán röktön kijöttem onnan. Csurom vizesen mentem be.
Hypochonder vagyok. Megfázhattam? Már jó rég nem voltam beteg le kell kopognom. Szedek KIDS vitamint a foreverből. Milyen vitamint még szedhetnék, hogy ne érjen akármilyen betegség?
Ha nem érzed magad betegnek akkor nem fázhattál meg.
De ha mégis, az se tragédia, majd csomagolj be zsepit, mikor mész reggel dolgozni.
Kérdező: nem, a náthánál 1000x rosszabb dolgok is vannak.
Másrészről ha már náthás vagy, akkor megint tök felesleges aggódnod. A nátha egy abszolút gyógyíthatatlan betegség, semmit nem lehet vele csinálni, maximum enyhíteni a tüneteket. Szerencsére nem halálos, általában 3-7 nap alatt magától elmúlik.
Az viszont nagyon jó, hogy tudod magadról, hogy hipochonder vagy. Csomó ember tagadja. Te viszont tudod és ebből már ki lehet indulni, hogy ne kakkants be mint tüsszentés után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!