Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megfázhattam a munkahelyemen?

Megfázhattam a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

20/F

Még jelenleg iskolás vagyok augusztus végéig. Azért írom, hogy iskolás vagyok augusztus végéig, hogy ne gondoljátok, hogy már kijártam az iskolát.

12 es műszakos a munka. Tejgyárban dolgozom. Marhára meleg van ott. A tejet felvágom késsel és bele öntöm olyan nagy edénybe, aztán ha tele van akkor puttonnyal öntögetjük át olyan nagyobb edénybe amiből van gyártja a joghurt, a túró stb. Egyszerű, nem nehéz munka.

Ott a gépeknél nagyon meleg van, csurgott rólam a víz. Bementem a fagyóba, csak 10-15 másodpercet voltam ott bent a fagyóba, mert a tejet oda kellett tenni, és aztán röktön kijöttem onnan. Csurom vizesen mentem be.

Hypochonder vagyok. Megfázhattam? Már jó rég nem voltam beteg le kell kopognom. Szedek KIDS vitamint a foreverből. Milyen vitamint még szedhetnék, hogy ne érjen akármilyen betegség?

2018. júl. 31. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, csak trollkodsz...
2018. júl. 31. 14:14
 2/12 anonim ***** válasza:
15 másodperc alatt nem fáztál meg. Nem kell KIDS vitamint szedned a foreverből (??? akár mi is az) már csak azért sem mert te már nagyon nem KID vagy. Egyél inkább sok zöldséget és gyümölcsöt, az egészséges. Nincs olyan vitamin amitől minden betegség elkerül.
2018. júl. 31. 14:17
 3/12 A kérdező kommentje:
1.nem, komolyan gondolom. Nagyon besz@ri alak vagyok. Máma tüsszögtem, fújtam az orrom, nem tudom hogy beteg-i leszek (amit remélem, hogy nem), vagy allergia, mert allergiás vagyok. Lehethogy most nevettek mind ezen, hogy ilyet kiírtam, de nagyon hypochonder és besz@ri vagyok, mindenből csinálok nagy fejet
2018. júl. 31. 14:19
 4/12 A kérdező kommentje:
2. én tudom, de főleg a náthát szeretném elkerülni ha most jelenleg pillanatban nincs hála istennek. Az a legrosszabb a nátha
2018. júl. 31. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha nem érzed magad betegnek akkor nem fázhattál meg.

De ha mégis, az se tragédia, majd csomagolj be zsepit, mikor mész reggel dolgozni.

2018. júl. 31. 14:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: nem, a náthánál 1000x rosszabb dolgok is vannak.

Másrészről ha már náthás vagy, akkor megint tök felesleges aggódnod. A nátha egy abszolút gyógyíthatatlan betegség, semmit nem lehet vele csinálni, maximum enyhíteni a tüneteket. Szerencsére nem halálos, általában 3-7 nap alatt magától elmúlik.

Az viszont nagyon jó, hogy tudod magadról, hogy hipochonder vagy. Csomó ember tagadja. Te viszont tudod és ebből már ki lehet indulni, hogy ne kakkants be mint tüsszentés után :)

2018. júl. 31. 14:23
 7/12 anonim ***** válasza:
A legrosszabb a vesekő és a csavarodott petefészekciszta. Ez a két dolog olyan fájdalommal járhat, mint a szülés. Egy enyhe takonykórral röhögve csinálhatsz bármit, pl. elmehetsz szakemberhez beszélgeti a mentális betegségedről.
2018. júl. 31. 14:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Csakhogy náthát azért utálom rettenetesen, mert bedugul kicsit a fülem, és engem akkor kezd kapdosni a pánik roham amikor nem jól hallok.
2018. júl. 31. 14:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy hypochoder vagy, mert ha az lennél, akkor már egymilliószor rákerestél volna a megfázás tüneteire, hogy hogy lehet elkapni, hogy lehet gyógyítani és így tovább. És akkor azt is tudnád, hogy a megfázást vírusfertőzés okozza, nem pedig a hideg hőmérséklet, és nem fárasztanál itt minket a hülyeségeiddel.
2018. júl. 31. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Jol van mar, ennyire ne unatkozz.... kit erdekel, hogy vered a hisztit egy megfazas miatt.
2018. júl. 31. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!