10 éve vagyok alkalmazott a munkahelyemen. Már undorral járok be. Teljesen befásultam. Már a munkámtól és az emberektől is rosszul vagyok. Ki volt hasonló cipőben, váltottatok?
Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 12:29
1/18 anonim válasza:
Minimum 5-6 évenként váltani KELL. Épp ezért, mert belefásulsz
2/18 anonim válasza:
10 évig sosem csináltam egy dolgot! Nem csoda, hogy kiégtél. Mielőbb kezdj el munkálkodni azon, hogy állást változtathass. Már a környezetváltozás, új emberek megismerése is ki tud lendíteni a letargiából.
Nekem öt év volt a leghosszabb idő, amit ugyanazzal a tevékenységgel töltöttem. A leghosszabb munkahelyem pedig nyolc év volt, de ott cégen belül kb. három évente továbbálltam másik munkaterületre.
3/18 anonim válasza:
Merj valtani, en 5 evet se tudnek egy munkahelyen ledolgozni. Jo mondja ezt egy 16 eves.. de szerintem talalsz legalabb ilyen jol vagy meg jobban fizeto, esetleg teged jobban erdeklo melot is. :)
4/18 anonim válasza:
Én kisboltban dolgozom,fél éve vagyok itt de most jutottam el hogy elég,belefáradtam hogy bunkók az emberek mindent megjegyeznek (túl parfüm szagom van!miér van kibontva a haja? Kösse össze,gusztustalan!!;és a kedvencem rövidnadrágba voltam "jajj látom itt a nyár igen kivetkőztünk" ...35fokba nem is ertem miért gond ez...utálom hogy nem köszönnek ...elég volt bele fáradtam nagy a kisértés hogy felmondjak...csak a kérdés ez után mit fogok akkor csinálni?!
5/18 anonim válasza:
Valts. Munkaerohiany van ugyis.
6/18 A kérdező kommentje:
Van aki könnyen vált, van aki nem. Én a másodikhoz tartozom, de elég volt, semmi sem motivál, mindig ugyan az van. A sok seggnyalótól már hányingerem van.
2018. júl. 20. 13:00
7/18 anonim válasza:
10 év??
haha :D
Nekem volt olyan hely hogy 1 hónap múlva léptem, mert azt hittem rosszul leszek, olyan szintű volt az "ökörködés", meg a káosz.
Ha most belegondolok hogy 10 évet lehúzok egy cégnél, na máris rosszul vagyok.
8/18 anonim válasza:
Lehet annyit, de ahhoz olyan munkakornyezet is kell, ahol ertelmesek az emberek es van fejlodesi lehetoseg. En ilyenben dolgozom, de irodistakent vagy operatorkent biztos en se birnam.
9/18 anonim válasza:
Lassan 40 leszek,de ez az első ahol lassan 2 éve leszek,és már nagyon-nagyon elegem van.Megadtam a választ :)
10/18 A kérdező kommentje:
Úgy látom többen vannak akik sűrűn váltanak. Hát igen, ez a 10 év alatt a 30 évemet 50-nek érzem kb. :)
2018. júl. 20. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!