Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 10 éve vagyok alkalmazott a...

10 éve vagyok alkalmazott a munkahelyemen. Már undorral járok be. Teljesen befásultam. Már a munkámtól és az emberektől is rosszul vagyok. Ki volt hasonló cipőben, váltottatok?

Figyelt kérdés

2018. júl. 20. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
én állandóan váltok! most járok a 14. munkahelynél! :D
2018. júl. 20. 17:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Én meg vártam, hogy teljesen "kiégjek", és csak akkor váltottam munkát. Ez éppen mostanában történt, alig két hete, miután letöltöttem a felmondási időt. A lényeg most következik kérdező, mindezt 22 év után léptem meg! Igaz, hogy az új hely se jön be, nem sokáig tervezek ott. Ennek ellenére nem bántam meg, hogy váltottam. Neked is azt javaslom lépd meg minél előbb, most még könnyebb lesz. Ahogy telnek az évek egyre nehezebb! Én se vagyok az a vándormadár típus, ezért is sikerült eddig halogatnom.
2018. júl. 20. 17:54
 13/18 anonim válasza:
86%

Én 12 éve vagyok a helymen utálom mint a szart a kollegák többségét ha csak meglátom már okádok, a főnököt ha rajtam múlna felhúznám az első fára.... diplomás munkakör diplomával.

Nem váltok mégse. Mert ugyan hova. A 3 műszakos gyárakba szarért húgyért? Biztonságoi őrnek pénztárosnak? Még oda se kellenék.

Diplomám van de ez egy speciális területhet köt (itt vagyok most.....) másutt mewg szart se ér.

Még teszkó pénztárosnak se kellenék.

2018. júl. 20. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor én vagyok a rekordttartó,mert én 1 percet sem töltöttem még egyik munkahelyen sem :D
2018. júl. 21. 08:58
 15/18 anonim ***** válasza:
A következő munkahelyeden valszínűleg nem kell majd 10 év hogy belefásulj. De maga a váltás, változás, új dolgot megtapasztalása tényleg sokat segít.
2018. júl. 21. 10:52
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

En tobb mint 10.eve dolgozom a munkahelyemen.Itt fontos a tapasztalat,nagy a felelosseg,gyorsan kell donteni..

Sokat lattam mar,kiegtem teljesen..de ugyan hova menjek mashova?

Kiegett bolti elado? Ez csak egy vicc,ugye???

2018. júl. 21. 21:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Édesanyám TELJESEN BELEROKKANT abba, hogy nem akart váltani.

Neked van gyereked/élettársad/házastársad?

2018. aug. 9. 06:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is folyton váltottam, volt olyan évem, amikor 3-szor is, meg olyan melóhelyem is, ahol bőven elég volt belőle a 3 nap is - de ott ez rekord hosszúnak számított, mert előttem a többség állítólag még aznap felmondott. :D

Ha megérett benned a döntés, akkor csak bele fogsz betegedni, ha nem váltasz - sajnos anno nekem is volt olyan helyem többéves ottléttel, ahonnan még akkor, idejében kellett volna váltanom, de akkor nem tettem és csúnya vége lett, szóval azóta nem agyalok váltáson, hanem azonnal meglépem és váltok, ha nagyon-nagyon rossz valahol.

Nem vagyok mazochista.

Am. mit dolgozol? Megyek a helyedre, kipróbálom, hátha kibírok ott 5 évet! :))

2019. ápr. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!