Megfázhattam a munkahelyemen?
20/F
Még jelenleg iskolás vagyok augusztus végéig. Azért írom, hogy iskolás vagyok augusztus végéig, hogy ne gondoljátok, hogy már kijártam az iskolát.
12 es műszakos a munka. Tejgyárban dolgozom. Marhára meleg van ott. A tejet felvágom késsel és bele öntöm olyan nagy edénybe, aztán ha tele van akkor puttonnyal öntögetjük át olyan nagyobb edénybe amiből van gyártja a joghurt, a túró stb. Egyszerű, nem nehéz munka.
Ott a gépeknél nagyon meleg van, csurgott rólam a víz. Bementem a fagyóba, csak 10-15 másodpercet voltam ott bent a fagyóba, mert a tejet oda kellett tenni, és aztán röktön kijöttem onnan. Csurom vizesen mentem be.
Hypochonder vagyok. Megfázhattam? Már jó rég nem voltam beteg le kell kopognom. Szedek KIDS vitamint a foreverből. Milyen vitamint még szedhetnék, hogy ne érjen akármilyen betegség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!