Ha a munkahelyemen nem szólok a büntetett előéletemről akkor azt ki tudják deríteni?
Persze, benne vagy a nyilvántartásban. De ha gond nélkúl letelik a felfüggesztett, akkor másnap már nem szerepelt majd benne.
Mondjuk szerintem akit érdekel, az úgy is kér erkölcsit, aki nem kér, az meg ne kérdezgessen.
#8 - Szerintem meg tovabbra sem a kerdesre valaszolsz.
Nincs buntetett eloeletem ,csak gondoltam kepesek vagytok valaszolni ,es nem kell odairnom,hogy csak elmeletben erdekel a dolog. Szimplan erdekelt ,hogy utana tudnanak e nezni. Ez volt a kerdes ,de erdekes modon mindenki leragadt a hazugsagnal😅. Most majd johettek azzal,hogy irhattam volna ,hogy csak elmeleti a kerdes ,de gondoltam nem bonyolitom,de latom ezt nem usztam meg,na mindegy. Itt is latszik ,hogy mennyi rosszindulatun,eloiteletes ember van.
Hozzateszem,nem csak annak lehetett buntetett eloelete aki embert olt (mert tobb kerdesnel is lattam,hogy semmit se tudtok az emberrol azon kivul h buntetve van/volt es maris gyilkosnak konyvelitek el).
Na b aszki, a börtöntöltelek hogy osztja az eszet....
Igen utana tudnak nezni, es titokban mindenhol utana is neznek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!