Nem átlátszó kissé ha valaki épp a hosszú hétvége kapcsán betegszik meg, és így „véletlenül“ meghosszabbodik neki a hosszú hétvége?
Nem átlátszó csöppet ha valaki épp beteget jelent vagy még a múlt héten a hosszú hétvége előtt vagy épp majd holnap a hosszú hétvége után, és így persze csakis véletlenül (persze...csakis) meghosszabbodik neki a hétvége?
És hányan játsszák meg ezt....
Ugye nem kell nagy ész, ezen a héten csak Sz-Cs-P munkanap előtte volt 4 napos hosszú hétvége, ha erre a 3 napra „rejtélyes“ módon lebetegszik máris ott van neki egy teljes hét + 1 hétvége!
És nem is kell más hozzá csak bekamuzni hogy beteg vagyok.... persze..
Beteg. Kétoldali munkaundor.
"Mert én biztos nem."
Mert a fikcióval nehéz pert indítani a bíróságon
És akkor újra megkérdem ne táncoljunk el a válasz elől.
Ha tényleg felhasználnám akkor mi is lennék? Akkor milyen duma menne? Na mondjuk csak ki!!
akkro az menne hogy utolsó szemté spicli és miért nem a magad dolgával... ugye?
Ellenvetés? Vagy tán nem így lenne? Ne távoljunk ki a válasz elöl hogy fikció stb met ez a legkönnyebb elbagatellizálni kamu stb.... persze.Ez a legkönnyebb...
Na akkor? Most akkor mi is van? Most akkor hogy is van?
"Mert a fikcióval nehéz pert indítani a bíróságon"
Ez nem is az én dolgom lenne hanem a vádhatóság dolga mert uyge a TB csalás nem szabálysértés hanem BTK-s cselekmény vagyis büntetőügy nem én indítok pert hanem a vádhatóság. Ugyebár. Lévén nem vagyok se nyomozó se ügyész hogyan is indíthatnék én bármilyen pert is büntetőügyben.
Elemi jogi ismeretek.
"De akkor mi a fenének nézegeted a kollégád facebookját?"
Leírtam tisztán magyarul. Tán olvass vissza.
"Miért irogatod ki ezeket a kerdeseket hetent már több mint 1 éve?"
Amíg az agyonvernivaló mocsokhazug kollegáim és bálámszamara főnököm újra és újra produkálja az "anyagot" én megírom. Olyan vagyok mint az újságíró. Ha tudok egy ügyről azt megírom. Majd ha a kollegiális sereg abbahagyja a csalást szemétkedést hazudozást majd én is abbahagyom. Sohanapján kiskedden lesz az, de ez más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!