Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem átlátszó kissé ha valaki...

Nem átlátszó kissé ha valaki épp a hosszú hétvége kapcsán betegszik meg, és így „véletlenül“ meghosszabbodik neki a hosszú hétvége?

Figyelt kérdés

Nem átlátszó csöppet ha valaki épp beteget jelent vagy még a múlt héten a hosszú hétvége előtt vagy épp majd holnap a hosszú hétvége után, és így persze csakis véletlenül (persze...csakis) meghosszabbodik neki a hétvége?

És hányan játsszák meg ezt....

Ugye nem kell nagy ész, ezen a héten csak Sz-Cs-P munkanap előtte volt 4 napos hosszú hétvége, ha erre a 3 napra „rejtélyes“ módon lebetegszik máris ott van neki egy teljes hét + 1 hétvége!

És nem is kell más hozzá csak bekamuzni hogy beteg vagyok.... persze..

Beteg. Kétoldali munkaundor.

2018. okt. 23. 10:45
 51/102 anonim ***** válasza:

Szerencse, hogy nem Te senki, hogy bármit is kelljen bizonygatni.

Te csak csináld azt ami a sorsod, dolgozz ingyen más helyett is.....

2018. okt. 24. 08:14
 52/102 anonim ***** válasza:

Balázska, még mindig nem feleltél a kérdésemre: Utált kollégát mi a francnak hagysz bent a Facebookon ismerősnek? Vagy nem is ismerősöd, hanem unalmadban a profilját és a megosztásait nézegeted? Akkor ez téged minősít.

És innen látszik, hogy kamu a sztori, senki nem olyan hülye, hogy rendszeres táppénzcsaló létére megosztja a betegség alatti kirándulásait a FB-n, és még nyilvánosan, szabadon nézhetővé is hagyja a profilját. Az egy dolog, hogy valaki a főnök csókosa. és így az szemet huny minden felett. Viszont így is símán megütheti a bokáját, az államnak ugyanis nem mindegy, hogy valódi vagy kamubetegnek utalja a táppénzt. Akármikor feljelenthetik, névtelenül is, aztán szopacs. Úgyhogy mást etessél, Kis Balázs!

2018. okt. 24. 11:50
 53/102 anonim ***** válasza:
Énis lebetegedtem, bár nekem se hosszú hétvégém nem volt, se betegszabira nem mentem. De ha meg betegen megy be valaki, akkor az a bajuk, hogy minek megy megfertőzni többieket
2018. okt. 24. 12:18
 54/102 anonim ***** válasza:

És te miért nem iratod ki magad az orvossal? Aztán majd csinálja más a munkát, az a maradék 30 szolgalelkű aki még ott van, és nem kell idegesíteni magad ilyen hülyeségeken.

Mellesleg úgyis ki fognak rúgni, aztán majd, ezen fogsz picsogni 20 kérdés erejéig...

2018. okt. 24. 13:00
 55/102 anonim ***** válasza:
54: Erre majd azt válaszolja, hogy azért nem, mert őt rögtön kirúgnák, ha táppénzre menne. Bezzeg a Csókos Gizi az egész nyárra megbetegedhet, nem szólnak semmit.
2018. okt. 24. 13:03
 56/102 anonim ***** válasza:
55, szerintem nem fog reagálni; Balázska egyik tulajdonsága, hogy, ha a kérdésére teszünk negatív megjegyzést, azt figyelmen kívül hagyja, ha meg a kérdésre válaszolunk avgy megosztunk egy sztorit, abból kiszed egymondatfoszlányt és arra ír egy 5 oldalas véleményt :D
2018. okt. 24. 13:09
 57/102 A kérdező kommentje:

"Akármikor feljelenthetik, névtelenül is,"

Igen, feljelenthetik. De nem fogják. Miért nem? Nme tudom de ugyan ki jelentené fel?

Akárki feljelenheti de senki se fogja . Így megy ez.

KI fogja feljelenteni? Majd te? Mert én biztos nem, annál jobban féltem a helyem.

És ha fel is jelentik bizonyíték? Facebook poszt? Hát és az mi?

Semmi.

2018. okt. 24. 13:55
 58/102 A kérdező kommentje:

"Bezzeg a Csókos Gizi az egész nyárra megbetegedhet, nem szólnak semmit."

Így van!!! Volt rá példa. 2 hét szabi aztán 3 hét betegállomény aztán két szabi-és máris 2+3+2 hét = 7 hét ott az egész nyár!

megtette? Meg.

Következmény? Semmi. Mi lenne?

2018. okt. 24. 13:57
 59/102 anonim ***** válasza:
és mégis reagált :D Haha
2018. okt. 24. 14:26
 60/102 anonim ***** válasza:
57: Sz*p*csém, ha ráguglizol, olvashatsz róla, hogy a facebook post ilyen esetben bizonyítéknak minősül, amit a bíróság is elfogad.
2018. okt. 24. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!