Nem átlátszó kissé ha valaki épp a hosszú hétvége kapcsán betegszik meg, és így „véletlenül“ meghosszabbodik neki a hosszú hétvége?
Nem átlátszó csöppet ha valaki épp beteget jelent vagy még a múlt héten a hosszú hétvége előtt vagy épp majd holnap a hosszú hétvége után, és így persze csakis véletlenül (persze...csakis) meghosszabbodik neki a hétvége?
És hányan játsszák meg ezt....
Ugye nem kell nagy ész, ezen a héten csak Sz-Cs-P munkanap előtte volt 4 napos hosszú hétvége, ha erre a 3 napra „rejtélyes“ módon lebetegszik máris ott van neki egy teljes hét + 1 hétvége!
És nem is kell más hozzá csak bekamuzni hogy beteg vagyok.... persze..
Beteg. Kétoldali munkaundor.
Szerencse, hogy nem Te senki, hogy bármit is kelljen bizonygatni.
Te csak csináld azt ami a sorsod, dolgozz ingyen más helyett is.....
Balázska, még mindig nem feleltél a kérdésemre: Utált kollégát mi a francnak hagysz bent a Facebookon ismerősnek? Vagy nem is ismerősöd, hanem unalmadban a profilját és a megosztásait nézegeted? Akkor ez téged minősít.
És innen látszik, hogy kamu a sztori, senki nem olyan hülye, hogy rendszeres táppénzcsaló létére megosztja a betegség alatti kirándulásait a FB-n, és még nyilvánosan, szabadon nézhetővé is hagyja a profilját. Az egy dolog, hogy valaki a főnök csókosa. és így az szemet huny minden felett. Viszont így is símán megütheti a bokáját, az államnak ugyanis nem mindegy, hogy valódi vagy kamubetegnek utalja a táppénzt. Akármikor feljelenthetik, névtelenül is, aztán szopacs. Úgyhogy mást etessél, Kis Balázs!
És te miért nem iratod ki magad az orvossal? Aztán majd csinálja más a munkát, az a maradék 30 szolgalelkű aki még ott van, és nem kell idegesíteni magad ilyen hülyeségeken.
Mellesleg úgyis ki fognak rúgni, aztán majd, ezen fogsz picsogni 20 kérdés erejéig...
"Akármikor feljelenthetik, névtelenül is,"
Igen, feljelenthetik. De nem fogják. Miért nem? Nme tudom de ugyan ki jelentené fel?
Akárki feljelenheti de senki se fogja . Így megy ez.
KI fogja feljelenteni? Majd te? Mert én biztos nem, annál jobban féltem a helyem.
És ha fel is jelentik bizonyíték? Facebook poszt? Hát és az mi?
Semmi.
"Bezzeg a Csókos Gizi az egész nyárra megbetegedhet, nem szólnak semmit."
Így van!!! Volt rá példa. 2 hét szabi aztán 3 hét betegállomény aztán két szabi-és máris 2+3+2 hét = 7 hét ott az egész nyár!
megtette? Meg.
Következmény? Semmi. Mi lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!