Nem átlátszó kissé ha valaki épp a hosszú hétvége kapcsán betegszik meg, és így „véletlenül“ meghosszabbodik neki a hosszú hétvége?
Nem átlátszó csöppet ha valaki épp beteget jelent vagy még a múlt héten a hosszú hétvége előtt vagy épp majd holnap a hosszú hétvége után, és így persze csakis véletlenül (persze...csakis) meghosszabbodik neki a hétvége?
És hányan játsszák meg ezt....
Ugye nem kell nagy ész, ezen a héten csak Sz-Cs-P munkanap előtte volt 4 napos hosszú hétvége, ha erre a 3 napra „rejtélyes“ módon lebetegszik máris ott van neki egy teljes hét + 1 hétvége!
És nem is kell más hozzá csak bekamuzni hogy beteg vagyok.... persze..
Beteg. Kétoldali munkaundor.
Már mindenhova én írok? Hm.
Jó hogy én is tudok róla.
Mellesleg szilveszterjor sms hogy kirúgtak valakit? gyökerek. Na vajon miért szilveszterkor? Na miért? Azért hogy jan 1-el ne leygen állásban mert az új naptári év.... jogi ismeretek zéró.
Valamint jan 1 munkaszüneti nap dec 31 nem az.
Akkor mondok mást. Az illetőt mondjuk anno épp jan 1-el vették fel. Min 3 éves jogviszony után járna neki végkielégítés. Mikor lép bele a 3 évbe? Jan 1-én.
Na elküldjük dec 31-el. Jár neki? Nem.
Engem küldtek már el ha nemn is 24-én de dec 23-mal mert az volt az év utolsó munkanapja azon a helyen.
Próvbaidős voltam és dec 23-án munka vége előtt 10 perccel behívtak az irodába és szevasz.
Ha nyitva lettek volna dec 24-ln akkor küldtek volna el.
Szép karácsony volt. És mivel leállás volt jan 2-ig így a pénzemre is várhattam jan 2-ig. Noha max 5 nap és oda kellett volna adni.
Figyu Balázs, olyan nekem is volt, hogy dec 31.-ig szólt a szerződésem, és hó elején közölték, hogy nem hosszabbítanak. Ilyen tényleg van, és ez teljesen szabályos. És azt a helyet speciel nem is bántam.
De te olyan hülyeségeket állítasz, hogy direkt élvezkedésből 24.-re időzítik, karácsonyi borítékok a osztják ki a felmondóleveleket, még ilyesmi.
"És miért kellett volna korábban fizetniük?"
Mondjuk ezért?
Mt. 79. §
Mondjuk....
"De te olyan hülyeségeket állítasz, hogy direkt élvezkedésből 24.-re időzítik, "
Így van. Pontosan. Ezt állítom és tartom!
Csak szívatásból és élvezkedésból.
Ez van ha az embernek egy 70 feletti született tahó alkoholista főnöke van. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!