Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem átlátszó kissé ha valaki...

Nem átlátszó kissé ha valaki épp a hosszú hétvége kapcsán betegszik meg, és így „véletlenül“ meghosszabbodik neki a hosszú hétvége?

Figyelt kérdés

Nem átlátszó csöppet ha valaki épp beteget jelent vagy még a múlt héten a hosszú hétvége előtt vagy épp majd holnap a hosszú hétvége után, és így persze csakis véletlenül (persze...csakis) meghosszabbodik neki a hétvége?

És hányan játsszák meg ezt....

Ugye nem kell nagy ész, ezen a héten csak Sz-Cs-P munkanap előtte volt 4 napos hosszú hétvége, ha erre a 3 napra „rejtélyes“ módon lebetegszik máris ott van neki egy teljes hét + 1 hétvége!

És nem is kell más hozzá csak bekamuzni hogy beteg vagyok.... persze..

Beteg. Kétoldali munkaundor.

2018. okt. 23. 10:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
Nem. Munkában nem esett meg, de anno gimiben Március 15 miatt volt hosszú hétvége és én a végére lázasodtam be úgy, hogy már nem is mentem iskolába. Az ember akármikor lehet beteg, hosszú hétvége után is.
2018. okt. 23. 18:02
 32/102 anonim ***** válasza:
100%
A 41% -os amúgy Balázska egyik kamuprofilja. Érdekes, ha Balázska kitesz egy kérdést, ő ott terem. Az ő szívfájdalma, hogy kiidegelik a dolgozókat. És a vicc, amikor a kérdező reagál a saját kamu kommentjére :)
2018. okt. 23. 18:08
 33/102 anonim ***** válasza:

Máris itt van a hosszúhétvégehosszabbítós kamukérdés Balázskától. Ahogy megjósoltam itt a 19-esemben: ( https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Mellesleg, ha a kategória keresőjébe beírjátok az "átlátszó" szót, jobbára az ő kérdéseit kapjátok.

2018. okt. 23. 18:42
 34/102 anonim ***** válasza:
Mellesleg az marhára hihető, hogy valaki táppénz alatt telenyomja a facebookot a nyaralós fotókkal, és nem csinálnak vele semmit. Se ki nem rúgják, se vissza nem fizettetik. Ja várj, megvan a válasz! Ő a Csókos Gizi, és rendszeresen lecummantja a főnököt hátul, így az mindent elnéz. :O Akkor már csak egy kérdés maradt, Balázska: Mi a fenének hagysz bent a Facebookon ismerősnek olyasvalakit, akit rühellsz?
2018. okt. 23. 18:48
 35/102 anonim ***** válasza:
Nálunk volt pár éve egy csaj aki dec 31-én lett beteg, aztán töltötte fel Facebookra a Szilveszterezős képeket, meg egy főnök, aki csütörtök-péntek beteg volt, szombaton meg wellness képet töltött fel Facebookra; mégsem húztam fel magam. :D
2018. okt. 23. 18:56
 36/102 anonim ***** válasza:
OFF; Mi a különbség Zsoltika és Balázska között?
2018. okt. 23. 18:58
 37/102 A kérdező kommentje:

"Mellesleg az marhára hihető,"

A világon semmi hihetetlen nincs benne, sógor koma haver rokon csókos vagy akárki. Ezer oka lehet. Voltam olyan helyen ahol a főnök összes rokona ott dolgozott és nekik mindent szaabd volt rájuk se szabadott nézni.

Miért? mert ők a főnök rokonai voltak, azért.

Hogy ebben mi a hihetetlen fel nem foghatom. FEL NEM FOGHATOM!!

Áruljuk el mi abban a hihetetlen hogy egy helyen a főnökkel ilyen olyan viszonyban levők (is) dolgoznak (rokon koma ki tudja ) akinek midnent szabad??

Amikor anno sulis voltam az osztályomba járt az egyik ott tanító tanár gyereke... Érdekes az ő felelete valahogy mindig ötös lett noha néha szart se tudott.

Nem érdekes?

Nem, nem érdekes. Halál természetes. Korrupció kicsiben.

2018. okt. 23. 19:10
 38/102 A kérdező kommentje:

"Nálunk volt pár éve egy csaj aki dec 31-én lett beteg, aztán töltötte fel Facebookra a Szilveszterezős képeket, "

Na tessék. Csak nem karón varjú másutt is? Következménye ott mi lett? Semmi gondolom.

2018. okt. 23. 19:15
 39/102 anonim ***** válasza:
Kb senki sem csinált a dec 31-es csajból akkora cirkuszt mint Te. :D Végeztük az ő munkáját is, mégsem jöttem dühöngeni a Gyakorira. Ha pedig én szabin vagyok vagy beteg vagyok akkor meg a kollégák dolgoznak helyettem. Ez van. :)
2018. okt. 23. 19:30
 40/102 anonim ***** válasza:
Istenem, lenne még vagy 10 ilyen szolgalelkü csicskám, még jobban tudnék pöffeszkedni, mert Te még akkor is dolgoznál nekem ha fizut se adnék....
2018. okt. 23. 19:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!