Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért lehet ez?

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Diploma után nem tudok elhelyezkedni mert nincs tapasztalatom. De munkahely az lenne csak nem hívnak be sehova. Vannak ismerőseim (köztük rokonok) akik cég vezetők. Tőlül kértem segítséget hogy gyakornokként had menjek a céghez 6 hónapot dolgozni hogy legyen tapasztalatom. De itt is csak a lekoptatásokat kapom és a kifogásokat. Miért kezelik úgy az állaskeresőt mint valami kellemetlen alakot aki pénzt tarhál?
2018. okt. 6. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Egyetem alatt kellett volna gyakornokoskodnod.
2018. okt. 6. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Milyen diplomád van? Nem mindegy hogy viselkedés elemzőként nem tudsz munkát találni vagy szoftver fejlesztőként.
2018. okt. 6. 19:58
 3/11 A kérdező kommentje:

Akkor tanultam:)

De nem csak gyakornoki pozicióra jelentkeztem hanem "aktatologatónak" is. Mindenre ami a cég ranglétra alján van.

És jeleztem az ismerősöknek hogy bármit elválalnek. Ingyen is dolgoznék nekik hogy legyen papírom de csak a lekoptatás jön.

2018. okt. 6. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Milyen diplomad van? Ne keruld el a valaszadast kerlek.

Mellesleg igaza van annak, aki azt mondja, hogy egyetem mellett kellett volna gyakornoknak menni. En utolso ket felevben diploma es zarovizsga mellett voltam gyakornok, hoppa, azota vezeto vagyok ugyanott.

2018. okt. 6. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező!

Milyen választ vársz erre? Nem látjuk az önéletrajzodat, nem látjuk a LinkedIn profilodat, fogalmunk sincs, milyen képzést végeztél el, ahogyan azt sem, hogy milyen állásokat pályáztál meg. Szintén nem ismerjük a személyiségedet, a munkához való hozzáállásodat, motivációidat. Látjuk, hogy neked nagyon szar (ami egyébként ha látszik rajtad interjún, az kőkemény negatívum), de nincs egy TÉNY sem rólad, ami alapján elindulhatnánk. Így nem tudunk rajtad segíteni.

2018. okt. 6. 20:18
 6/11 A kérdező kommentje:

Budapesten végeztem munkaügyi igazgatásit idén. És most bérszámfejtést tanulok hétvégi suliban(felnőttképzés). Hr poziciókra jelentkezek leginkább mivel az a végzettségem. De ügyintézői állasokra is jelentkezem.

2018. okt. 6. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

6

Na ez már jobb kiindulópont. De azért van kérdésem.

Férfi vagy nő vagy?

Közszféra vagy versenyszféra területén pályázol?

2018. okt. 6. 20:39
 8/11 anonim ***** válasza:
LinkedIn-ről hallottál már?
2018. okt. 6. 20:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Férfi.

Mindkettő területen pályázom.

Igen, de még nem regeltem fel.

2018. okt. 6. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Baxod megáll az eszem.

Hogy van képed megkérdezni hogy férfi e vagy nő.

Egyenjogúságról hallottál már?!

Egyáltalán nem korrekt valakit a neme alapján megítélni.

2018. okt. 7. 08:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!