Ti felmondásnál elmondanátok őszintén, hogy miért mondtatok fel?
Egyet biztosra mondok, én ide többet vissza nem jövök.
Az utolsónak teljesen igaza van, de jelen esetben elég objektív dolgok történtek: a piaci átlaghoz képest nagyon alul vagyunk fizetve, kaptam már ajánlatokat, jeleztem is, kértem emelést, nem kaptam, most meg nagyon jó fizetésért megyek el. Szerintem ez nem érzelemalapú dolog.
Másrészt több ember munkáját végeztem, amiért szintén nem kaptam fizetést, amikor egy idő után szóvá tettem, akkor jött az örülj, hogy itt dolgozhatsz szöveg. Na, ilyen helyből nem kérek többet, köszönöm.
Én nem mondanám el, csak akkor, ha abszolút igazam van. Pl. ha szemetek a kollégák, akkor azt nem vetném a szemükre, ahogy a rossz munkakörülményeket sem, hisz relatív kinek mi a rossz, ki a szemét.
Viszont az előző munkahelyemen nevetségesen alacsony bért kaptam, pedig jóval többet kértem, de mivel nyelvvizsga hiányában nem volt meg a diplomám, így beletörődtem, abban reménykedve, hogy majd ha bemutatom a diplomámat, talán megemelik. Mikor meglett a diplomám a főnököm gratulált hozzá...ennyi. Felvettek egy 4 órás gyakornokot, aki konkrétan semmit nem csinált egész nap, de a bére annyi volt, mint az én 8 órásom. Találtam egy sokkal jobban fizető állást, felmondtam, mikor kérdezték, hogy miért, megmondtam. Mivel alá tudtam támasztani, hogy a másik 4 órára gyakornokként kap annyit, mint én, akkor elismerték, hisz nem tudták letagadni, illetve kérték, hogy maradjak, végül mikor eljöttem elnézést is kértek, amiért "rosszul álltak hozzám".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!