Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkáltatói húzás után...

Milyen munkáltatói húzás után mondanátok fel azonnal nemtörődve azzal van-e másik hely? Mit kéne tennie a munkáltatótoknak?

Figyelt kérdés

Mondjatok olyna húzásokat amit ha a munkáltató meglépne veletek kapcsolatban akkor azonnal otthagynátok a helyet, még akkor is ha másik hely láthatáron sincs?

Szóval olyan húzásokat lépéseket mondjatok, amikre nincs bocsánat, amit nem néznétek el?

és ami miatt másnap már nem is mennétek?

2018. szept. 8. 14:40
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jól megy a kussolás, miért nem próbálod meg azt, hogy nem csak a munkahelyeden maradsz csendben?
2018. szept. 11. 18:48
 52/55 anonim ***** válasza:

"es akkor mi lesz hova megyek?"

47-es hozzászólás. Nyilván nem tetszik, hiszen neked kéne tenni az ügy érdekében. Bizony, ez az a hozzáállás, amiért itt tartasz, ahol.

2018. szept. 11. 21:59
 53/55 anonim ***** válasza:
52: Szerintem sehol nem tart ő. Egész nap otthon döglik, és kannásbor mellől firkálja a hülye kitalációit.
2018. szept. 12. 00:39
 54/55 A kérdező kommentje:

" Egész nap otthon döglik, és kannásbor mellől firkálja a hülye kitalációit."

És ha egész nap otthon vagyok mégis miből telik netre meg kannás borra hm?

Soha az életben fel nem foghatom, hogy mi olyan hihetetlen abban hogy van(nak) csaló tolvaj munkaheyl(ek)..... meg nekk nézni a munkaügyi vizsgálatok eredményeit!!!

Most volt a nyári nagy vendéglátós munkaügyi razzia!! Cska meg kell nézni a neten!!

bakker 10ből 8 !!!!! cégnél találtak közepes és súlyos munkaügyi és bérfizetési szabálytalanaságot!! Bakker 10ből 8 helyen!!

Alig van tisztességes munkáltató! 10ból 8 egy csalószemét!

2018. szept. 12. 08:08
 55/55 htommi003 válasza:

Sajnos nálunk rendszeres volt, hogy a túlórát nem fizette ki, pedig volt ezernyi. Mégse hagytam ott. Sőt gazdasági bűncselekmények tömkelegét követte el. Engem meg fenyegettek, hogy ne beszéljek. sajnos évekig ezt is tűrtem, mert nem akartam ártani senkinek sem. Mai napig nem kaptam meg a jogos béremet. A túlóra pénzről nem is beszélve.

Nem kell félre érteni, Nem azért nem váltottam, mert nem lett volna másik, jobb. Csak sajnos próbáltam emberként viselkedni, és nem ártani nekik.

2020. nov. 15. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!