Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkáltatói húzás után...

Milyen munkáltatói húzás után mondanátok fel azonnal nemtörődve azzal van-e másik hely? Mit kéne tennie a munkáltatótoknak?

Figyelt kérdés

Mondjatok olyna húzásokat amit ha a munkáltató meglépne veletek kapcsolatban akkor azonnal otthagynátok a helyet, még akkor is ha másik hely láthatáron sincs?

Szóval olyan húzásokat lépéseket mondjatok, amikre nincs bocsánat, amit nem néznétek el?

és ami miatt másnap már nem is mennétek?

2018. szept. 8. 14:40
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Tehát az összes gyár ilyen. Ok. Kár, hogy egy fizikai munkát végző ismerősöm sem keres 220 nettó alatt. De mint mondottam, lényegtelen, jó az neked ami most van, ha büdös a munka.
2018. szept. 11. 14:36
 42/55 anonim ***** válasza:
41: Erre majd mindjárt azt írja, hogy az ismerőseid biztos nyaltak-csókoztak valakinél, ha nők, akkor pedig leoralizálták a főnököt. Másról nem is lehet szó. Kizárt.
2018. szept. 11. 14:53
 43/55 anonim ***** válasza:
Nyilván.
2018. szept. 11. 14:56
 44/55 A kérdező kommentje:

"k. Kár, hogy egy fizikai munkát végző ismerősöm sem keres 220 nettó alatt."

Ha ez egy érv hogy a TE ismerősedi mennyit keresnek akkro biztos az is érv hogy az ÉN ismerőseim mennyit keresnek nemde?

Nekem 90%-ban diplomás ismerőseim vannak én magam is az vagyok egy darab fizikai melós sincs köztük de eyg se, és senki sincs aki diplomásként a 220 nettót megkapná. Egy se.

Itt vagyok én 120 nettó. 2012ben is annyi volt mots is annyi, és 2022ben is ennyi lesz.

2018. szept. 11. 15:09
 45/55 anonim ***** válasza:
Mert életképtelen vagy, és nem lépsz, csak szopsz, De már többször leírtuk, hogy neked ez való. Diploma, az.
2018. szept. 11. 15:12
 46/55 A kérdező kommentje:
es HOVA LEPJEK a kozmunkaba vagy hova?? vagy vagy tegyek le a ketto diploma mellecegy harmadikat es 3 diplomaval csinaljam uazt?
2018. szept. 11. 16:01
 47/55 anonim ***** válasza:
Profession.hu, workania.hu, jobmonitor.hu, munkaügyi központ. Rengeteg a lehetőség, ha valaki dolgozni akar, fog is.
2018. szept. 11. 16:03
 48/55 anonim ***** válasza:
Várj, hadd találjam ki a következő választ: jajj, hát nem megyek én sehová, jajajj, há' mehetnék a gyárba 3 műszakba 120 ezerér', akkó' meg mán inkább itten az irodába' űdögélek, itten télen jaó meleg van, nyáron néha van légkondi, osztán nem kő' állni a sor mellett, jajj, há' mégis jó nekem itten, há' nem megyek én sehová se, lássátok, csak gyövök itten fröcsögni meg ajvékolni hetente, hogy ganéj a főnök.
2018. szept. 11. 16:15
 49/55 anonim ***** válasza:
48: Vagy avval, hogy tisztában van vele, hogy nincs olyan törvényes megoldás, hogy a főnököt megbüntetik, és neki ugyanakkor hosszú távon megmarad az állása. De mi azért írjunk már neki egy ilyen megoldást! Kb. mint hogy nekem tiszta sor, hogy nem létezik fehér elefánt, de akkor sem tágítok, amíg ide nem hoztok egyet.
2018. szept. 11. 17:14
 50/55 A kérdező kommentje:
pontosan! tudom en hogy ugyet csinalhatnek en az itteni dolgokbol.... es mit ernek el vele? h a fonokot megbuntetik (ha... vagy nem...) engem meg kirugnak!! es akkor mi lesz hova megyek? a semmibe a kozmunkaba? hova kellek a ket semmitero diplomammal meg a 40+ eletkorommal?? hova??? sehova. ide.... na ezert kussolok!!!
2018. szept. 11. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!