Milyen munkáltatói húzás után mondanátok fel azonnal nemtörődve azzal van-e másik hely? Mit kéne tennie a munkáltatótoknak?
Mondjatok olyna húzásokat amit ha a munkáltató meglépne veletek kapcsolatban akkor azonnal otthagynátok a helyet, még akkor is ha másik hely láthatáron sincs?
Szóval olyan húzásokat lépéseket mondjatok, amikre nincs bocsánat, amit nem néznétek el?
és ami miatt másnap már nem is mennétek?
Újra ugyanazt kérdezem : miért is? Hm???
És ahogy leírtam (és itt félrement a szar kis beszólásod) ezer helyre felvettek volna már az 1 év alatt mióta állást keresek. Ezer helyre.
De sehova se mentem.
És miért nem? 1000x leírtam már de akkor újra: azért nem mert midnenhol még ennyit SE !! fizettek volna mint itt--- azért nem!
Minbér nettó 90? Kösz nem.
3 műszak nettó 100? Kösz nem.
3 műszak nettó 110-120? kösz nem.
Ennyit most is megkeresek és nem 3 műszakban trógerkodva.
Valami ami ennél többet ad? Na olyan még nem volt.
Ill 1 hely volt amit nettó 140-et adott volna de az 3 műszak folyamatos munkarend, se hétvége se ünnepnap se semmi, még dec 24-én is dolgozni kellett volna.
Hát kösz nem.....
Ez van!
Amit leírtam az MIÉRT PICSOGÁS? HM? Áruld már el!
Miért? Ezek tények amiket leírtam.
Újra és újra ugyanaz a maszlag szar. Lépni kell oké. Na és HOVA??????? a még ennél is szarabba? A közmunkába? Egy minimálbéres szarostróger állásba vagy hova?
mert ilyen "lehetőség" az van bőven, de ilyenbe meg hülye lennék belemenni mert ezeknék még a mostani is jobb.
Akkor mi? Egy 3 műszakos fizikai melós trógerszaros helyne mégis mi számíthat mint a pénz?
Mégis mi? A jó égkör? Az nincs. A változatos meló? Az sincs. A fejlődési lehetőség? Az sincs. A jövőkép? Az sincs.
Akkor mi van a pénz semmi más.
Tévednék?
"és megtapasztaltad, mi zajlik egy gyárban például"
Hogy mi zajlik egy gyárban?? Pl EZ!!!
1600 dolgozót vett fel egy itteni autógyár. 1584-en leléceltek egy éven belül
Tavaly év elején 1600 új munkavállalót vettek föl az egyik hazai autógyárba: év végére közülük csak 16-an maradtak. Hiába a toborzókampányok, nem javul a helyzet,
Egy másik esetben egy autóipari beszállító cégnél augusztus elején 140 új munkatársat vettek fel, hónap végére 20-an maradtak, 120-an leléptek.
És hogy miért van ez? Persze hogy sokszor az alacsony bérek miatt.
De aztán amelyik cég a nagy fluktuációra, a betöltetlen helyek nagy számára panaszkodik, azoknak nem fűlik a foguk emelni a kereseteket – több kutatás is erre az eredményre jutott, amelyeket ismertet a Népszava.
Komment? Valami szuperokos?
mert ezeket nem én írom ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!