Ha nem megyek be első nap akkor is levonnak?
Figyelt kérdés
Teljesen más pozícióra osztottak be mint ami le lett beszélve, hostess helyett takarítónak. Diákmunka. Most lenne a legelső napom ennél a szövetkezetnél, sosem dolgoztam még náluk vagy ezen a helyen. A szerződésben az áll hogy 20.000 Ft levonás jár nem megjelenés estén, de lényegében fizetést sem kapnék mert több napra nem is osztottak be, holott 17.-ére is megbeszéltük, de nem lettem beírva. Ilyenkor mit csinálnak? Ha nem jelenek meg. Lenne egy másik munkalehetőségem is és helyette elintézném azt.2018. aug. 15. 19:29
1/17 anonim válasza:
ugyanannál a szövetkezetnél van a másik munka is akkor tuti bukod..
2/17 A kérdező kommentje:
Nem ugyanannál.
2018. aug. 15. 19:34
3/17 anonim válasza:
Akkor menj a másikhoz. Ezek nem korrektek.
4/17 anonim válasza:
Na erre kiváncsi lennék. Én az Y-nál vagyok. Ott is az van hogy egyszer nem jelensz meg akkor 20.000Ft levonás. Jó lenne tudni utána mennek-e az embernek akkor ha nincs miből levonni.
Amúgy vicces a 600Ft-os órabér után alkalmanként 20 ezret levonni. Teljesen arányos....
5/17 A kérdező kommentje:
Én is náluk vagyok :) De nem szimpatikusak ezután, úgy érzem átvertel. Más pozícióra, más időpontba lettem beosztva, nem akarok így menni.
2018. aug. 15. 19:37
6/17 A kérdező kommentje:
Inkább írtam nekik e-mailt, hogy nem tudok menni, de gáz lenne ha levonnának a nem létező fizetésemből bármennyi pénzt is. :D
2018. aug. 15. 19:45
7/17 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Igen, ezesetben is levonnak, ezt válaszolták e-mailben. Úgyhogy úgy tűnik muszáj lesz bennem.
2018. aug. 15. 20:04
8/17 anonim válasza:
Szegény hostess lánykának takarítani kell:DD Biztos voltak nálad szebbek.
9/17 A kérdező kommentje:
Ügyfélfogadás, beléptetés segítség és eligazítás lett volna a feladat. Nem szépségre megy, de ez nem is érdekel. Erre írtam alá szerződést, akkor nem értem miért más pozícióba osztanak be, amire nem írtam alá semmit.
2018. aug. 15. 20:12
10/17 anonim válasza:
Magyarul egyetlen napot kellett volna kibírnod, de inkább a mentségeket keresed. Igazad is van, egy seprűvel a kezedben végigalibizni 1 napot katasztrófális, míg savanyú arccal banános kockasajtot tömni a vevőkbe fantasztikus lesz. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!