Nem tudom megjegyezni amit a főnököm mondd, mit tegyek?
Ha tudod írd le vagy a másik lehetöség én azt szoktam,hogy hangosan visszamondom és ugy megjegyzem.
Pl ö mondja
-Töltsd fel az alsópolcot a narancsos itallal a felsőt pedig kólával
Akkor visszamondom hangosan
-alsópolcot narancslével,felsőt kólával feltöltöltöm.
Jajj nekem is ez a bajom. A fönöktöl panikolok, nem is értem, mit mond. Ráadásul összefüggéstelenül beszél, még a többi munkatárs sem tudja követni a mondanivalóját.
Általában, ahogy megjelenik, veszem kézbe a tollat és a papírt és jegyzetelem, hogy mit modd. Ha még így sem értetem utólag, hogy mi a feladat, akkor utána rákérdezek mégegyszer. A lényeg, hogy a kérdést úgy szabad csak megfogalmazni, hogy igennel vagy nemmel tudjon rá felelni. Ha nyitott kérdést teszek fel neki, akkor sokat beszél és pont a választ nem fogom majd tudni kiszürni az egeszböl.
Mindig legyen a kezed ügyében toll és papír. Ha megjelenik és feladatot oszt, akkor írd fel.
Én hajlamos vagyok elfelejteni mindent, úgyhogy a főnökömnek már szerintem az a fura, ha nem jegyzetelem a feladat listát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!