Bea9291 kérdése:
Miért tudok a bet 365 ön csak 11000 Ft ot kifizetni? És miért csak az elsö kifizetésem ingyenes 28 napon belül? Aztán meg levonnak minden utalásomnál 2500 ft-ot.
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy én az ertse banknál vagyok, a férjem is játszik ö pedig master cardos. Ha én kifizetek, akkor elutalja azt az összeget max 2 nap, ha pedig a férjem akar kifizetni akkor kéri az iban kodot meg a swift kódot, meg ugye hogy csak 11.000 ft ot tud kifizetni. Nem értem igy kicsit gáz, mert nagyobb összeg van a számláján de akkor mit csináljon? Össze vissza fizetgessen ki, aztán meg levonjanak?2016. nov. 14. 13:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!