Gyerekként mi akartál lenni, most mit dolgozol, illetve ehhez képest most mi lenne az, amit a legszívesebben csinálnál, ha tehetnéd?
Gyerekként állatorvos, zoológus, paleontológus, régész, csillagász, ilyesmik.
Középiskolában már grafikus, annak is tanultam, ez kitartott az egyetemen is, majd rájöttem hogy hányok tőle, hiaba a tehetség, ha nem nekem való szakma.
Most tetováló vagyok és mellette magan megrendelésre illusztrációkat készítek ha időm engedi.
Valószínűleg amíg csak tudom ezt fogom csinálni, de nagyon sokminden érdekel.
Szívesen tanulnék animációt és kultúrális antropológiát, még művészettörténetet és kultúrtörténetet a meglévő tudás mellé, sajtkészítést, bőrdíszművességet és ötvösséget. Egyszer szeretnék egy saját kecskefarmot és méhészetet. De szívesen lennék concept artist videojáték tervező cégnél, domina vagy okkult szektavezér is :D
Gyerekként több minden is akartam lenni, de 3 van, amire határozottan emlékszem: állatgondozó az állatkertben, légimentő (ha esetleg mond valakinek valamit a Medicopter 117 sorozat, arra voltam rákattanva :D) és ruhatervező (csak sajnos sosem voltam egy nagy rajztehetség, úgyhogy az ötletek a fejemben ragadtak).
Akartam író/költő is lenni, ehhez kapcsolódóan felmerült az újságírás, de rájöttem, hogy a média világa a lehető legtávolabb esik tőlem.
Most egyetemre járok, ami papíron tanárképzés, de inkább a 2 nyelvből szerezhető mesterdiploma miatt választottam ezt, mintsem a közoktatás vonzalma miatt.
Legszívesebben? Pszichológus mindig akartam lenni, de sajnos nem vagyok rá alkalmas lelkileg, illetve cukrász, amiből végzettségem is van, úgyhogy lehet, hogy még egyszer ott fogok kikötni. Ha mernék vállalkozni, nyitnék egy aranyos kis cukrászda-kávézót. De a nyelveket is szeretek, úgyhogy ha azzal kapcsolatos munkám lesz, az is jó.
Gyerekkènt autószerelő akartam lenni, később pedig csillagàsz, végül pedig számítógépekkel akartam foglalkozni, amikor viszont bekerültem egy informatikai szakgimibe rájöttem, hogy ez nem nekem való. Kijártam, de nem maradtam ötöd éven, szóval csak az érettségimben van egy pecsét, hogy dolgozhatok benne, de külön bizonyítványom nincs erről a "szakmàról". Mivel verseket és regényeket is írok érdekelt egy darabig az újságírói pálya, de egy nagyobb ember lebeszèlt engem erről azzal, hogy ha nincs ismerősöm akkor hiába lesz tehetségem éhen fogok belőle halni.
Nagyon sok munka érdekel mai napig, az egyik ilyen munka az úszómester volt már pár éve, most ebben dolgozom, az elején szerettem, de sajnos annyi aberràlt hülye jön be hozzánk, hogy már nem bírom. Belekezdtem emellett egy esti iskolába, hamarosan befejezem, abban szeretnék majd vállalkozni, kőműves és burkoló munkákat vàllalnèk fel, csinálnàm amíg a robotok le nem váltanak és mindeközben elmennèk egyetemre pénzügyőrnek, ez is olyan munka ami mindig is érdekelt. Ha végleg átvenné a helyemet a 3D technológia és az emberi robotok, akkor megpróbàlkoznèk azzal, hogy autós oktató vagy kamionos legyek(már persze, ha addig még lesznek vezethető autók és nem csak önvezetők), de az ingatlanos/polgàrőr/biztonsági őr is nagyon tetszik, mondjuk ezekből jól nem lehet élni.
Én kicsi koromban konyhás néni szerettem volna lenni. :DD
Jelenleg gimnáziumban tanulok és semmi ötletem nincsen a jövőmet illetően. :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!