Melyik volt a legrosszabb munkahelyed és miért?
Ahol csupa nő vett körül. Az állandó pletyka, fúrás, idióta veszekedés miatt a munkájuk töredékét se csinálták, a szintén női főnök nem mert szólni nekik mert családias légkört akart, ezzel pedig az én munkámat hátráltatták. Annál nincs rosszabb hely, ahol a saját munkád a lusta munkatársak munkájára épül és mindegy mennyit dolgozol, ugyanazon a szinten érzed magad.
Öröm az ürömben, hogy miután a régi főnök elment nyugdíjba, kaptak egy férfi főnököt aki szétcsapott közöttük (kirúgni persze senkit se lehet, mert a közalkalmazotti munkaviszony nőknél örökélet +1 nap, bármennyire szarul dolgoznak is) és összekapták magukat.
Most csupa férfi munkatársam van a recepcióst leszámítva és ég és föld a különbség.
A katonasàg ahol 6 èvet szolgàltam.
A kollègàk miatt szereltem le.
A jelenlegi munkahelyemen meg az elnyomàs,szarkavaràs,okoskodàs megy.
Csak az tart ott,hogy közel van ès a fizetès is elfogadható.
"a közalkalmazotti munkaviszony nőknél örökélet +1 nap, bármennyire szarul dolgoznak is"
Hát ez nem így van, én vagyok rá az élő példa!
Engem kirúgtak a gnóm, ocsmány, irigy kolléganőm miatt.
Egyébként teljesen igazad van, nőkkel dolgozni pokol. A férfiak között is vannak szemetek, de azért sokkal kisebb arányban. Bár hidd el, én láttam már nem egy férfit, aki többet pletykálkodott, mint egy nő.
+ Akkor válaszolnék a kérdésre is: Mindegyik. Az összes munkahelyemet utáltam, nem tudok mit kezdeni a szarkavaró, mocskos, szemét emberekkel. Most már vállalkozó vagyok, úgyhogy hálistennek nincs ilyen gondom, de az alkalmazotti éveim alatt végig súlyos depresszióm volt.
Nekem volt egy hely pár éve, olyan lett a hangulat azt hittem hogy na itt tömegverekedés lesz.
Aztán egyik nap leléptem, otthonról adtam be a felmondásom.
Na azóta pár céggel arrébb vagyok.
Ja meg volt egy hely 2016-ban, ott csak pár hetet voltam, szintén uugyanez a szitu, na onnan is séta kifele, autóba be azt "csá", otthonról meg felmondtam, csak ott már pár hét után kiderült hogy ez nem cég hanem "valamilyen szervezet", "szervezett bűnözés", :D
Asztalos muhely, nevetsegesen keves fizetes, xarrago muszakvezeto, es mint utolag kiderult, be se voltunk jelentve rendesen.
#4, elarulnad hogy mit tettek a kollegak? Mert en 12 ev utan sem tudok olyan elkepzelni hogy miattuk szereljek le, tolunk mindenki csak a jobb lehetoseg remenyeben ment el.
Diákmunkák nagyrésze.
Kezdve az árufeltöltővel meg a szalag melletti munkákkal. Nem vesznek emberszámba, alacsony fizu, stb...
Host munkák jók voltak. Nincs mindig figyelő főni, nincs bacogatás, emberekkel kell beszélni, 1000/h feletti fizu. Csak sajna ez ritkán van, inkább hostesseket keresnek.
Volt egy helyem, ahol nem volt saját számítógép a munkához. Különböző feladatok voltak, amiket óránkénti beosztás szerint, mindig más számítógépnél kellett csinálni. Hatan voltunk egy irodában, plusz a főnök, és óra nullakor felpattantunk és vetésforgószerűen átültünk a következő munkaállomáshoz. Pl. 8-9-ig számláztál, 9-10-ig telefonos ügyfélszolgálatot csináltad, 10-11-ig adminisztráltál, aztán 11-12 között értékesítettél, stb. Nem volt rendes irodai szék, hanem háttámla nélküli konyhaszékeken ültél. Állítólag azért találta ezt ki az ügyvezető, nehogy "túl jól" érezzék magukat az alkalmazottak és a munka rovására menjen.
A másik hely pedig egy üzemi területen felhúzott konténeriroda volt, ahol folyamatosan egy zúgó-pöfögő gép zaját kellett hallgatni, annyira hangos volt hogy folyamatosan remegett az épület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!