Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amikor munkahelyed elvesztette...

Amikor munkahelyed elvesztetted mennyire viselt meg?

Figyelt kérdés
Tudtad utána hogy hogyan lesz tovább és mihez kezdj.. Mennyire viselt meg a dolog?
2018. ápr. 11. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmasan, mivel a r*hadék (volt) munkahelyemen azt kommunikálták, hogy "nagyon rossz lesz neked és nem lesz hová menned, ha nem itt dolgozol minimálbérért". Ezt a megfélemlítést nem szabad elfogadni. Ne éld meg rosszul. Nyilván nem pozitív a dolog, de nem is tragédia. Azért vonják tőled a munkaerő piaci járulékot, hogy ilyenkor el tudj menni segélyre és nyugodtan, hangsúlyozom: nyugodtan, tudj keresni magadnak új munkahelyet. A fél ország retteg a munkanélküliségtől. Pedig van mit dolgozni. Rettegve meg nem lehet élni. Most vedd úgy, hogy szabadságolsz. Mulass 1-2 napot, aztán hideg fejjel keress állást.
2018. ápr. 11. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem viselt meg, épp ellenkezőleg.
2018. ápr. 11. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a beszéd #2. :)
2018. ápr. 11. 16:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A főnököm 6 éves tapasztalatot várt el tőlem a saját szája íze szerint (elődöm hat évig volt ott, de elege lett), hogy majd pár hét alatt felzárkózom erre szintre.

Elég durván építgette le az önbizalmam.

Nem sebnyalogás, mivel a többi alkalmazott is ki volt borulva tőle, de már megszokták. Ez egy kisebb vállalkozás volt.

Nagyon ordenáré módon küldött el, érdekes módon pár héttel azután, hogy kértem jelentsenek be! Akkor is be volt baszva.

Igazából azt sajnáltam, hogy az egyetemet félbehagytam...szakmába vágó munka volt, azt hittem majd én megváltom a világot, tapasztalatot szerzek, tehát az én hibám is volt.

A főnök a kirúgásom után öngyilkos lett pár hónapra rá.

2018. ápr. 11. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:

2016-ban volt egy hely.

Mondom nekik hello, azt hazamentem, nem tudom mi van a többiekkel.

Nekem mindig van hova menni, valamilyen céghez, olyan papírjaim vannak, szal totál nem érdekel ha megszűnik egy munkahely.

Amúgy volt hogy nekem mondták hogy nem kell menni másnap, volt hogy beültem az autóba és leléptem.

Volt minden, ja.

2018. ápr. 11. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Én a mostaninak örültem. Élvezd ki :) ne stresszelj.

Nem tudtam mi lesz velem utána.

2018. ápr. 11. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb boldog voltam, hazafele menet madarat lehetett volna velem fogatni, úgy éreztem végre megszabadultam ettől.

Korábban egyszer kirúgtak 3 hét után, olyan dolog miatt, ami nem volt igaz, azt azóta sem tudtam teljesen feldolgozni.

2018. ápr. 11. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
2 hete történt. Nagyon szerettem a helyet. De annyira nem viselt meg. Van másik, kevesebb pénzért és kevésbé kényelmes meló. De idő kérdése és jön jobb lehetőség. Eddig is sokszor lett volna, csak féltem volna otthagyni az előző addig biztos helyet. Most a következő lehetőségnél dobbantok. Szóval annyira nem hatott meg. De lehet csak azért mert sok takarékom van.
2018. ápr. 11. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:

1, Nem érdekelt, nagytöbbségében örültem, hogy végre vége van;

2, Nem tudtam a hogyan továbbot sok esetben, azonban 1-1 alkalommal volt, hogy szünetnek tudtam be ezen időszakot;

3, Lásd az 1. pontot.

2018. ápr. 11. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon megviselt, mert nem éreztem igazságosnak. Viszont kifele nem mutattam, a felmondási időm alatt is csak itthon sírtam.
2018. ápr. 11. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!