Neked jó munkahelyed van? Hogyan kerültél oda? Mit szeretsz benne?
Peofession.hu-n találtam
Szeretem, hogy kényelmes a munkatempó, hogy fejlődik az angol nyelvismeretem, hogy imádom a 2 főnököm akik a haverjaim is egyben, a fizetéssel is elégedett vagyok
Igen, jó munkahelyem van.
Bekopogtattam, megkérdeztem, hogy tudnak-e kezdeni velem valamit, - mint munkaerővel?
Tudtak.
Megcsináltam a legjobb tudásom szerint az összes feladatot, amit rám bíztak.
Tapasztalatokat gyűjtöttem.
Végigjártam a szamárlétrát és egyre feljebb kerültem.
Most "fullon" vagyok!
Mindent elértem, amit ezen a pályán, az én érdeklődési körömmel, mentalitásommal el lehetett érni.
Azt szeretem a munkámban, hogy a hobbym is egyben, - ha arról van szó, éjjel kettőkor is!...
Nem. Rossz a munka, rosszak a körülmények, még rosszabb a fizetés, megélni nem lehet belőle, csak zsebpénznek jó.
Neten láttam a hirdetést, jelentkeztem, elmentem állásinterjúra, felvettek.
Semmit nem szeretek benne, de nincs jobb, szóval váltani nem tudok.
Jó mert az én helyzetemben nem válogathatok. ( életkor, betegségek )
Már " többefdik alkalommal vagyok itt. Létszám csökkenés miatt kerültem ki onnan.
Létszámnövelés volt, jelentkeztem, ismerik a képességemet, és így újból felvettek.
Jelenleg nem azt csinálom amiért felvettek, de még a " pörgésbe " vagyok.
Azért is jó, mert képbe vagyok " mi is zajlik a munka " világában.
Azt szeretem hogy a munkafázisok tempóját a magam fizikális teherbírása szerint igazítom. Tudunk pl együtt étkezni, és közben beszélgetni.
Csapatban és önállóan is tudok dolgozni, amit nem mindenki tud.
Fizetés? NeVeTsÉgEs!! De nincs jobb! Még mindig jobb " túros körözöttett enni ", mint üresen vajas kenyeret.
Viszont ha okosan gazdálkodnék, akkor kis aprópénzt tudnék keresni.
Takarítok, szakmám sajna nincs. Befejezetlen cipőgyártó szakma.
" betegségeim miatt, meg a korom miatt " nem válogathatok.
Betanított munkát is el tudnék látni.
Túrós körözött, vajas kenyérről írtam...
51 / Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!