Milyen munkát ajánlotok annak aki nem szeretne emberek között dolgozni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 11. 20:59
1/8 anonim válasza:
Darukezelő. Juhász. Éjjeliőr. Világítótorony-őr.
2/8 anonim válasza:
Ugyanerre vagyok kíváncsi. Ha most indulnék érettségi utántól, mit kéne tanulnom, hogy abból jól megéljek, de ne kelljen heti 5 napon kötelezően emberek között lennem.
(És 26 évesen még van-e lehetőségem azokban a körökben versenyképesnek lennem, ha most kezdenék bele a tanulásba?)
3/8 anonim válasza:
Méhészet, gyümölcstermesztés otthon.
Bennem is erős a társadalomból való kivonulási vágy. Valamikor régen még érzékeny fémkeresőt is kifejlesztettem arra a célra ha esetleg Ausztráliában vagy Amerikában aranyásó (Gold prospector) lennék.
4/8 anonim válasza:
Elmennék egy tengerpartra halászni.
oszt cső.
5/8 anonim válasza:
Internetes munka,-bedolgozás (bár Mo.-n ez a béka s×e alatt sincs, máshol meg 100 lehetőség is van, ami valós); író, fordító, magántanár (itt igaz, hogy emberekkel találkozik, foglalkozik az ember, de legalább megválogathataja, hogy kivel...); futár (kevés tartós ember kapcsolat van benne), tengeri hajó-/uszályvezető, mozdonyvezér...
6/8 Fish1 válasza:
Ha idegen nyelvet beszélsz, akkor a neten van egy halom oldal, ahol különböző dolgokat csinálhatsz. Én pl. grafikusként dolgozom, néhány éve ebből élek. Nincs se főnök, se munkatárs. Passzív jövedelmes lehetőségek is vannak.
7/8 anonim válasza:
Számomra az éjjeli őr lenne a legjobb, mert 2 dolgot utálok: a hülye munkatársakat és a korán kelést. Ez a foglalkozás mindkét dolgot kicselezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!