Mit lehet tenni, ha a főnök egyszerűen nem akarja tudomásul venni a felmondást, és köti az ebet a karóhoz, hogy meg van elégedve velem, és szeretné, hogy maradjak?
Figyelt kérdés
Csak én nem vagyok megelégedve semmivel. :D2018. jan. 15. 18:49
1/14 anonim válasza:
Írásban, ajánlott levélben elküldöd neki és ettöl kezdve nincs lehetösége nem tudomásul venni!
2/14 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, csak utána a 30 napos felmondási idő elég érdekes lesz, hogy ilyennel trükköztem.
2018. jan. 15. 18:56
3/14 anonim válasza:
Alku pozícióba kerültél:
Ha nem akar elengedni, te szabod a feltételeket.
Ha nem tetszik neki, megy a felmondás két tanúval, vagy ajánlva
4/14 anonim válasza:
Megírod, lemásolod. És a másolatra kérsz tőle aláírást, hogy átvette.
A felmondási időhöz ragaszkodhat, ha akar, az ellen nem tudsz semmit sem tenni.
Szerintem biztosan tudomásul veszi, csak próbálkozik, mert szeretné, hogy maradj.
5/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy csak próbálkozik. Jópáran megpattantak már a 8 hónap alatt, mióta ott vagyok, ergo nem lehetetlen elmenni. De a probléma az, hogy ha bejátszom a postűn feladást, elég morcos hónapnak nézek elébe.
2018. jan. 15. 19:00
6/14 A kérdező kommentje:
*postán
2018. jan. 15. 19:00
7/14 anonim válasza:
Nem mész be 3 napig és igazolatlan távollét után automatikusan megszűnik a munkaviszonyod.
8/14 A kérdező kommentje:
Ja, aztán meg perelnek. :D
2018. jan. 15. 19:02
9/14 anonim válasza:
Hát az nem jó, ha nem közös megegyezéssel lép le az ember..pl munkanélkülit se veheti igénybe (már ha akarja) meg nem is túl jó ajánlólevél
10/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akarok balhésan távozni.
2018. jan. 15. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!