Hogyan álljak így munkába? 16L
Anyádéknak nem tűnt fel az elmúlt 10 évben, hogy ideggyenge vagy és szakemberhez kéne járni ahelyett, hogy 16 évesen gyógyszerezed magad?
Szerinted így 20 éves korodra mi marad belőled?
Mint írtam, szakemberhez.
Nem tűnik fel, hogy a jelenlegi nem segít?
Azért vagy rosszul, mert eldöntötted, hogy rosszul leszel, és bele fogsz ebbe betegedni.
Itt tartunk, hogy a mai 16 évesek úgy tekintenek az iskolára és a munkára, hogy az valami BORZASZTÓ. Bele fogsz halni... Természetes szelekció.
Őszintén: bántott valaki a próbanapon? Gondolom nem. Túlélted? Igen.
Soha semmilyen gyógyszer vagy pszichiáter ezen nem fog segíteni, amíg te nem határozod el, hogy be fogsz menni, végigcsinálod, és minden rendben lesz.
Úgyhogy dönts! 16 éves korig vagy tanköteles. Azért felesleges a sulival stresszelni magad még két évig, hogy sose menj dolgozni. Bejelented otthon, hogy életképtelen fogyatékos vagy, aki élete végéig mások ellátására fog szorulni. Tartsanak el vagy dugjanak be valami zárt osztályra.
Ha nem tartod magad odavalónak, meg elkezdtél hüppögni, hogy neeem iiiis iiigaaaaz, nem vagy fogyatékos, akkor meg viselkedj is úgy! Első munkanapon mindenki izgul, mégse hal bele. De ha elhatározod előre, hogy hányni fogsz az idegtől, akkor az úgy is lesz.
Tudom, hogy 36 évesen ciki elkezdeni, hogy ezek a mai fiatalok, még bezzeg az én időmben, de tényleg...! Hogy lehet, hogy 20-30-50 éve nem volt minden harmadik kamasz idegbeteg a semmitől?
#82%-os, te tényleg ilyen hülye vagy? Nem minden fejben dől el, tudod akármilyen hihetetlen számodra, de előfordulhat, hogy valaki ÖRÖKÖL egy betegséget, ami lehet mentális betegség is.
Nem biztos, hogy a kérdező is örökölte, de ha előtte már 2 felmenőjének is hasonló baja volt, akkor bizony megvan rá az esély.
Én is tök ilyen vagyok 28 éves férfi létemre, minden munkahelyemen azért mondtam fel eddig lényegében, mert idegileg nem bírtam elviselni az ottani embereket.
Nem tudom, hogy mit lehet ezzel tenni, de nekem a szorongástól már szívinfarktusom is volt és azóta folyamat görcsoldót szedek és magnéziumot. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!