Beadtam a Jelentkezésem a miskolci Takata-ba. Mennyi idő a leforgása annak hogy eljussunk odáig hogy munkába álljak? (napokban vagy hétben)
Teszttől nem félek.Jelenleg hány órás a munkaidő?
Köszönöm előre is :)
Én operátori munkakörre jelentkeztem.
Sikeres teszt írás után megkérdezték mikor tudok kezdni,
2 héttel későbbi időpontot adtam meg.
4 műszakos munkarendben voltam, mert a bejárást csak úgy tudtam megoldani. Lehetett volna menni amúgy 3 műszakban is.
Én e-mailben jelentkeztem, másnap telefonáltak is.
A tesztírás után egyből kijavítják a teszteket, akinek sikerült, azok maradnak és egyenként behívják őket személyes elbeszélgetésre. A végén megkérdezik mikor tudnál kezdeni, illetve adnak időpontot adat egyeztetésre, orvosi alkalmasságira.
Szuper ezt akartam tudnihogy kb mennyi idő mire visszajeleznek köszönöm válaszod :) akkor mára legkésőbb holnapra már várhatom a visszajelzést!
Köszönöm Szépen!Szép napot!
Akitől csak megkérdezték az interjún mikor tudns kezdeni viszont annyit mondtak hogy 1.5 héten belül értesítik,mivel meg kell beszélnie a feletteseivel hogy van melyik területen van üresedés?
(Konkrét álláshirdetésre jelentkezett)
Számíthat még rá hogy szólnak?Vagy ez a lekoptatós szöveg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!