Mit tegyek vállaljam el ezt a munkát vagy ne?
Figyelt kérdés
Felvettek egy helyre ami nagyon tetszene csak az interjún derült ki h szükség van hozzá egy kis angol nyelvtudásra, elolvasni szállító leveleket. Én mondtam, hogy csak nagyon alapszinten tudok angolul, mondani akartam h lehet nem menne, de belémfolytották a szót és csak mondták és mondták.. aztán később hívtak felvesznek.. hívjam fel őket h nem érdekel a munka? VAgy menjek és vállaljam el aztán lesz ami lesz ? Csak annyit tudok angolul ami a suliban rám tapadt.. de ilyen szállító leveleket nem hiszen h tudnék értelmezni. Válaszolni meg végképp nem.. ha ezt tudom akkor nem is jelentkeztem volna de sajnos sok munkánál csak akkor derül ki mit takar mikor behivnak.. tanácstalan vagyok nem akarok ciki szitukba kerülni.. ti mit tennétek a helyemben? Tudom lehet jobb lett volna interjún mondani de úgy belémfolytották a szót h utána már nem mertem :/2018. máj. 18. 08:41
21/21 A kérdező kommentje:
Semmi se akar nekem könnyen össze jönni, ebből is elegem van h minden ilyen szarul van kitalálva.. Már több helyet vissza kellett mondjak mert vagy egyáltalán nem tudtam volna elmenni oda vagy haza felé nem tudtam volna semmivel haza jönni.m és mindenhol annyira természetesen veszik h úgyis van kocsija az embernek.. nagyon kezd ebből elegem lenni h egy kibszott munkahelyre nem lehet bejárni vagy hazajutni onnan..
2018. máj. 18. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!