Mit tanácsoltok? Mit válasszak? Vállaljam a munkát vagy inkább még várjak?
Az idén végeztem az egyetemet, friss diplomásként kb 4 hónapja vagyok munkanélküli. Eléggé elkeserítő a helyzet, mivel én egy kisebb városban élek és nincsenek munkahelyek. Nost találtam egy munkát a szakmámban (szoftvermérnök) ahol felvennének, aránylag jó fizetéssel egy nagy cégnél. A gond, hogy 200km-re van egy másik városban (mindenképp költöznöm kell) és kell menni Németországba tréningre. Azonban én itthon már nekifogtam a sofőrsulinak, ami nem kis pénzbe került, és itt van a fogdokim akihez havonta kell járjak a fogszabályzóm miatt.
Engem vonz a munka, mivel ilyet nem találok soha...főleg tapasztalat nélkül. De akkor félbe kell hagyjam a hajtásit.
és azt a sofőrsulit mégis minek kezdted el? Ha szofver mérnökként kereshetsz kezdetben 350-500.000 között akkor miért akarsz sofőr lenni?
Mi a legközelebbi nagyobb város hozzád?
Az autósiskolát valószínűleg lehet máshol folytatni ha elköltözöl (legalábbis országon belül), legfeljebb némi papírmunkával jár.
Fogorvos is biztosan van ott is ahova költöznél, legfeljebb megbeszéled a mostanival hogy mit-hogyan és viszel neki valami búcsúajándékot, pl. palack jó bort.
Menj dolgozni ahova felvennénk, mert ha kihagyod a lehetőséget és csak egy év múlva találsz valahol máshol helyet azzal csak saját magadat szivatnád.
K ügynök? Mi a garancia arra, hogy 1 év múlva találna munkát?
Kedves kérdező! Ez nem is kérdés, azonnal fogd meg a cuccaid és költözz! Nehogy már elszalaszd hülyeségek miatt! Ahogy előttem írták fog doki nem csak 1 van az országban és autóiskola sem! A német trénig idejére pedig felfüggeszted a vezetést. 2 évig jó a KRESZ vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!