Gépfüggő vagyok! Nincs önbizalmam, minden baj van, Szeretnék változtatni mostmár rajta mert ez nem élet így, mit tanácsoltok, vagy aki volt már hasonló helyzetbe hogy jött ki ebből?
Márpedig szerintem más megoldás nem nagyon lesz erre mint,hogy elkezdesz ténylegesen cselekedni. Le kell ülni tanulni.Ahogy írtad ,elmész edzeni ez már szerintem egy jó eredmény,hogy legalább sportolni nem vagy lusta..:)
Értelmesen kell eltölteni minden kis idődet. Tudom,hogy nehéz rávenni magad,de ha megteszed sokkal jobb lesz a közérzeted és "büszke" is lehetsz magadra. Én is nem egy nyarat,meg szünetet szúrtam már el semmittevéssel és utólag mindig megbántam.Az idei nyáron se történt velem semmi emlékezetes,már vissza se tudom mondai,hogy mivel töltöttem azt a rengeteg sok szabadidőmet. Durva látni,hogy milyen gyorsan telik az idő..-nem azért nem vagyok még idős,még 20 se vagyok de már 13-14 éves se és olyan rossz :( :) -
Amúgy ha nem dolgozol és nem is tanulsz akkor még a szüleiddel élsz,nem? Ők nem noszogatnak ,hogy kéne már tenni valamit? Ha nem akarod esetleg leírni ide,írhatsz nekem privátot,szívesen "meghallgatlak".:)
Sok sikert a változtatáshoz..
Hát igen sajnos végzettség nélkül ma már nagyon nehéz munkát találni.Bár az is vicc,hogy ma már végzettséggel is alig találni.Akinek több diplomája van,azt jobban meg kéne ,hogy fizessék így azt azért nem veszik fel. Akinek meg nincs elég végzettsége,azt azért...na mind1.
Hát igen,ha a szüleid nem unszolnak eléggé az szintén baj,azért jó lenne,ha mikor a harmincat eléred, lenne egy állásod legalább.Ha a többi dologról nem is beszélünk..:)
Neki kéne feküdni komolyan ennek az esti sulinak.Elvégzed, azt a nem tudom mennyi időt "végig szenveded" ,utána már csak könnyebb lesz. Nem "nyafogni" kéne,hanem cselekedni. Segíts magadon,más úgyse fog..
Amúgy lány vagyok.
Ez az albérlet dolog még jó ötlet lehet.Egy kis önállóságot tanulhatsz így. Csak mondjuk a tanulás mellett akkor tutira kéne egy fizető állás is,vagy egy jó olcsó albérlet. ezt így összehozni meg szerintem kicsit nehéz..de persze semmi sem lehetetlen.:)
Szia!
Nem tudom mi változott azóta.. de az első munkalehetőséget vállald el ami adódik, ha értesz hozzá, ha nem.
A netet nem azért nézed mert függsz tőle, hanem azért, mert van rá időd. Ami baj, hogy nem csak kitölti az űrt, de ki is égeti a vágyat a kilépésre. Világ egy dobozban, csak nem a te világod.. Ha van változás, az meg szuper. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!