Mit tegyek vállaljam el ezt a munkát vagy ne?
Szerintem menni fog. Nézz meg párat, nagyon alap a szókincs tényleg, amit a szállítókon használnak. CMR-t és szállítókat nézegess. Nyilván a termékenek a nevét nem fogják elvárni, hogy tudjad. A gépben is meg tudod majd nézni, amit használnak, hogy mi hogy van bevételezve ott megtalálod majd a magyar megfelelőt is. EAN szám alapján szoktak bevételezni az meg ugyanaz angoul is, kicsit kreatívan próbálj hozzá állni, hátha menni fog. A másik, hogy ott a google fordító, jó barát:)
Ha még mindig úgy érzed pár nap után is, hogy nem megy ott a lehetőség a kilépésre. Inkább megpróbálnám. Ma nagyon nehéz értelmes embert találni. Nálunk is már 3 ember volt dolgozni és mind elment vagy kirúgta a főnököm. Szerintem meg kell próbálni. Én sem tudtam semmit arról, ahol kezdtem dolgozni már 15 éve, és nagyon sokat segítettek, mert kellett akkor is ember. Olyan körülmények voltak, ami nem mindenkinek tetszett volna. Nagyon jól összeszoktunk a csapattal mindenki ott állt mögöttem, hogy minél előbb betanuljam a dolgokat. Neki a becsületesség és a megbízhatóság volt a fontos. Tudtam angolul, de nagyon nem a szakmai részét, ami a munkához kellett. Kb 3 nap volt mire megszoktam a szavakat:) és már utána ment, mert napi szinten ugyanazt használtam mindig. Volt olyan, hogy nem tudtam egy levelet értelmezni akkor lefordítottam magamnak fordítóval és kész, senki nem szólt. De tény, hogy tudtam hol keressem, ha nem ment valami. Kreatívan próbáltam magam feltalálni, hogy régi dolgokat keresgéltem vissza és csak akkor kérdeztem, ha kellett, de akkor kérdeztem azonnal, hogy lássák a törekvést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!