Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek vállaljam el ezt a...

Mit tegyek vállaljam el ezt a munkát vagy ne?

Figyelt kérdés
Felvettek egy helyre ami nagyon tetszene csak az interjún derült ki h szükség van hozzá egy kis angol nyelvtudásra, elolvasni szállító leveleket. Én mondtam, hogy csak nagyon alapszinten tudok angolul, mondani akartam h lehet nem menne, de belémfolytották a szót és csak mondták és mondták.. aztán később hívtak felvesznek.. hívjam fel őket h nem érdekel a munka? VAgy menjek és vállaljam el aztán lesz ami lesz ? Csak annyit tudok angolul ami a suliban rám tapadt.. de ilyen szállító leveleket nem hiszen h tudnék értelmezni. Válaszolni meg végképp nem.. ha ezt tudom akkor nem is jelentkeztem volna de sajnos sok munkánál csak akkor derül ki mit takar mikor behivnak.. tanácstalan vagyok nem akarok ciki szitukba kerülni.. ti mit tennétek a helyemben? Tudom lehet jobb lett volna interjún mondani de úgy belémfolytották a szót h utána már nem mertem :/
2018. máj. 18. 08:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Persze angol tanár.. nekem nincs arra pénzem..
2018. máj. 18. 09:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Mindegy megpróbálom. Megnézem mégis miről van szó.. aztán majd kiderül.. de elvileg csak azért vettek fel mert 25év alatti vagyok és ha bevagyok regelve munkanélkülibe jár nekik utánam valami.. épp aznap küldtél ki h megszüntették a viszonyt a munkanélkülibe.. úgyhogy majd ennek se fognak örülni meg a másik h pont úgy jár oda busz h nem tudnék időre beérni hanem mindig késnék 10percet.. na de ezt meg kell még beszülnem velük.. remélem megértik.. aztán ha nem akkor keresek mást
2018. máj. 18. 09:21
 13/21 anonim válasza:
100%

Szerintem menni fog. Nézz meg párat, nagyon alap a szókincs tényleg, amit a szállítókon használnak. CMR-t és szállítókat nézegess. Nyilván a termékenek a nevét nem fogják elvárni, hogy tudjad. A gépben is meg tudod majd nézni, amit használnak, hogy mi hogy van bevételezve ott megtalálod majd a magyar megfelelőt is. EAN szám alapján szoktak bevételezni az meg ugyanaz angoul is, kicsit kreatívan próbálj hozzá állni, hátha menni fog. A másik, hogy ott a google fordító, jó barát:)

Ha még mindig úgy érzed pár nap után is, hogy nem megy ott a lehetőség a kilépésre. Inkább megpróbálnám. Ma nagyon nehéz értelmes embert találni. Nálunk is már 3 ember volt dolgozni és mind elment vagy kirúgta a főnököm. Szerintem meg kell próbálni. Én sem tudtam semmit arról, ahol kezdtem dolgozni már 15 éve, és nagyon sokat segítettek, mert kellett akkor is ember. Olyan körülmények voltak, ami nem mindenkinek tetszett volna. Nagyon jól összeszoktunk a csapattal mindenki ott állt mögöttem, hogy minél előbb betanuljam a dolgokat. Neki a becsületesség és a megbízhatóság volt a fontos. Tudtam angolul, de nagyon nem a szakmai részét, ami a munkához kellett. Kb 3 nap volt mire megszoktam a szavakat:) és már utána ment, mert napi szinten ugyanazt használtam mindig. Volt olyan, hogy nem tudtam egy levelet értelmezni akkor lefordítottam magamnak fordítóval és kész, senki nem szólt. De tény, hogy tudtam hol keressem, ha nem ment valami. Kreatívan próbáltam magam feltalálni, hogy régi dolgokat keresgéltem vissza és csak akkor kérdeztem, ha kellett, de akkor kérdeztem azonnal, hogy lássák a törekvést.

2018. máj. 18. 09:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg. Csak olvasnod kell, azaz lehet, hogy elég lenne, ha megtanulnád, hol mit kell nézned a szállítólevélen, és máris tudod értelmezni még tökéletlen angoltudással is. Biztosan segítenek is, az elején tarthatsz magadnál puskát is. Szóltál a nyelvtudásod hiányáról, gondolom, az önéletrajzodba se írtad bele, így minden oké. Nem kell aktívan használnod a nyelvet, szerintem seperc bele fogsz jönni a szállítólevelek értelmezésébe.
2018. máj. 18. 09:30
 15/21 anonim ***** válasza:
" mindig késnék 10 percet" - ezt viszont meg kell beszélni, mert ez nagyon nem jó.. lehet, hogy a munkaidőd át kell állítani, hogy később kezdesz és később végzel
2018. máj. 18. 09:35
 16/21 A kérdező kommentje:
Persze nyilván megbeszélem a munkaidőt de az a baj h plusz 10percet se maradhatok mert akkor meg lekésném haza felé a buszt.. és csak este fél 11kor jönne én meg 4kor végzek.. szóval valamilyen megoldást kéne erre találni.. AmÚgy nwm késne a busz se sajnos ott állandóan dugó van :/ hiába van a busz kiírva arra az idöpontra úgy be is érnek de a dugó miatt kb 10perc lenne a késés remélem ezt megtufják érteni
2018. máj. 18. 10:01
 17/21 anonim ***** válasza:
hát... ezt nem nagyon fogják tolerálni...
2018. máj. 18. 10:05
 18/21 A kérdező kommentje:
Akkor jobb ha el sem vállalom? Nincs kocsim nemtudok másképp bemenni
2018. máj. 18. 10:17
 19/21 A kérdező kommentje:
7:30ra ér be a busz 8:40kor kezdés van.. és ott mindig hosszú kocsi sor áll már jártam arra felé dolgozni és a buszok állandóan késnek.. múltkor mikor interjúra mentem 44re ért be a busz és még kicsit gyalogolnom kell egy 8percet a melohelyig
2018. máj. 18. 10:19
 20/21 anonim ***** válasza:
vállald el, de ezt meg kell beszélni, hogy mi legyen erre a megoldás! - sehol nem tolerálnak rendszeres késést sajnos...
2018. máj. 18. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!