Miert ilyen szarh@zi az osszes fonok, hogy azt hiszik nem jar az alkalmazottnak szabadsag?
Mindig meg kell szenvednem a szabikert,ki kell konyorognom es meg en erzem magam a lusta pofatlan allatnak amiert merek kerni. Idiota kollegak meg ram haragszanak amiert kerek, mert ok annyira beszariak, hogy meg kerni sem mernek.
De hat mik vagyunk mi? Rabszolgak? Tenyleg bele kell torodnunk a sorsunkba es mas emberekert felaldozni draga eletunk?
Korrekt nem csaló munkahely mint a fehér holló. Létezik de bizony az emberek 99%-a csak képen látott olyat.
Én magam se láttam még olyan munkahelyet ami ne csalt volna ebben abban /mindenben.
4 órás bejelentés fizetés minbér többi zsebbe szabit úgy adjuk ki hogy csak papíron, túlóra csak feketén aztán vagy fizetjük vagy nem, utazási támogatás nincs csak papíron stb.
Én még nem dolgoztam olyan helyen ahol ezek egyike másika/mindegyike ne lett volna.
", aztán mit tehetnek "
Kirúgnak azt tehetik.
Emberhiány? Hol? Van ahol igen van ahol nem.
Menj el egy szekus céghez. Rosszul nézel a csoportfőnökre 5 perc múlva utcán vagy és 20an állnak a helyedre. Még mindig.
Uez a vendéglátás.
Sírnak hogy nincs ember mégis úgy bánnak a felszolgálóval mint a kutyával és miért ? Mert ha lelép másnapra találnak a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!