Az legális, hogy 2 hetente kapok 2 nap szabadnapot?
Figyelt kérdés
Tehát két hetente egy teljes hétvégét kapok, vagyis havi 4 napot összesen. Napi 8 órában dolgozom. Még sosem volt ilyen munkarendem és kíváncsi vagyok, hogy normális-e az, hogy 12 egybe lehúzott nap után 2 szabadnap jár.2018. márc. 28. 21:28
1/9 anonim válasza:
Törvénytelen
Amúgy mi van a munkadzerződésedben?
2/9 A kérdező kommentje:
Ugye? Nekem is ez az érzésem... Nem kaptam szerződést egyelőre, csak egy bejelentőlapot töltöttem ki.
2018. márc. 28. 21:32
3/9 anonim válasza:
Semmiképpen nem az!
Munkaszerződést olvassd el,ha ilyen csak egy semmi papír,akkor telefon a munkaügyi felügyelőségre,elmondod mi a gondod,és lépni fognak!
Csak tudom,hogy te se fogod meglépni,mert gyáva leszel,félted a munkád! És ugyanúgy fogod tovább csinálni. Bár örülnék,ha nem lenne igazam. Sok sikert.
4/9 anonim válasza:
Szerződés nélkül,hogy a fa.zomba állsz munkába,hülye vagy??!
5/9 anonim válasza:
Eddig is feketén dolgoztál! Gratulálok!
6/9 anonim válasza:
Ilyan munkát nem is vállalnák, ha 8 asokra akkor minden hétvége szabad és kész így dukál
7/9 A kérdező kommentje:
1 napja dolgozom ott, gondoltam később megkapom a szerződést de mivel több dolog sántít többek között ez is, kezd zavarni.
2018. márc. 28. 21:47
8/9 anonim válasza:
6 napozni lehet 8 órában de 6 nap után 1 napot akkor is ki kell adnia. Viszont ha nincs aláírva munkaszerződés és nincs belőle 1 példányod, akkor tiplizz. Ezt már a munkábaállás előtt vagy az első napododon aláiratják normális helyeken.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen erről a 6 napról én is tudtam.. Még arra is azt mondom hogy nem túl baráti.. Maradok 1 hónapot és megvárom mi lesz, már csak kíváncsiságból is.
2018. márc. 30. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!