Hiányoztatok már úgy a munkahelyetekről, hogy nem volt sem orvosi igazolásotok és szabadnapot sem vettetek ki?
Figyelt kérdés
Mondjuk csak simán beteget jelentettetek vagy nem mentetek... Lett valami következménye?2017. nov. 21. 15:54
1/4 anonim válasza:
Igen. Többet nem is kellett bemennem.
2/4 anonim válasza:
Volt, hogy beteget jelentettem, vagy is reggel írtam egy sms-t a főnökömnek, hogy sorry, de beteg lettem, nem megyek. Válaszolt, hogy "oké, jobbulást". Viszont nyilván közben el kellett döntenem, hogy táppénzként számolom el ezt a pár napot, vagy szabiként. Igazolatlan távollétet azért nem szeretnék.
3/4 anonim válasza:
Nem. Ha beteg vagyok, akkor elmegyek dokihoz, vagy ha 1-2 nap alatt vége, akkor szabadságra írom magam. Ha meg valami halaszthatatlan dolgom van, akkor megbeszélem a főnökömmel. Igazolatlan hiányzásért ki is rúghatnak...
4/4 anonim válasza:
Nekem nem volt még pofám ilyet csinálni, de az egyik volt munkatárs egy hónapon belül 3x is eljátszotta. Gondolom, sejted, hogy miért csak volt munkatárs. :)
Amúgy, ha se szabit, se betegszabit nem akarsz kivenni, még az is megoldás lehet, hogy csúszásban ledolgozod azt a napot - persze, csak ha a munkahelyeden engedik az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!