Te lennél Stewardess? Szerinted szégyellni való munka?
Figyelt kérdés
Biztos megkapom, hogy megbolondultam, meg prostinak megyek stb. Havi 700-1.000.000 lenne a fizetés és rengeteget kellett tanulnom, mert az angolom nem volt tökéletes, úszni is most tanultam meg.
Így is ilyenekkel fenyegetnek, hogy rám hívják a mentőket, mert bolond vagyok stb. Képzelem most mit kapok itthon.
Azt nem árulom el itt, hogy hova megyek, de oda kell költöznöm.
2018. ápr. 21. 14:25
11/21 anonim válasza:
(10-es folytatása)
Ha szívesen kipróbálnád magad sztyuviként, amit abból gondolok, hogy máris milyen sokat tettél érte, ne foglalkozz más véleményével! Sok sikert!
12/21 anonim válasza:
Én szívesen csinálnám egy pár évig. Mi szégyellnivaló van benne? Ki mondta ezt? Ne foglalkozz mások véleményével, csináld azt, amit te akarsz. :)
13/21 A kérdező kommentje:
Én is max. pàr évig csinálom, nem innen megyek nyugdíjba.
2018. ápr. 21. 16:40
14/21 A kérdező kommentje:
Illetve a szüleim miatt is megyek el, annyi gonoszságot is elkövettek ellenem, hogy nincsenek rá szavak.
2018. ápr. 21. 17:24
15/21 anonim válasza:
Nekem ez volt a gyerekkori álmom, hogy ingyen utazzak szerte a világban. Azóta letettem róla a nyelv-nem-tudásom miatt, no meg alig vagyok másfél méter felett. 😀
16/21 A kérdező kommentje:
Egyébként én se voltam egy nagy angol zseni, az iskolában nem volt jó oktatás. De felhozható a szint, a többi a gyakirlatban kiderül. Itt mindenki külföldi, persze egy angolnak ez adott, de ők meg nem akarnak jönni. Ezt a fizut ott bármilyen munkakörben megkapják. Inkább az egészségügyi dolgok voltak húzósabbak.
2018. ápr. 21. 19:04
17/21 anonim válasza:
Én sem értem miért lenne szégyellni való munka. A repülés olyan alapvető fogaskereke, mint a pilóta.
18/21 anonim válasza:
Dehogy szégyellni való. Bár én nem lennék, olvastam nemrég, hogy ocsmányul bánnak velük az utasok.
19/21 anonim válasza:
Ez nem szégyellnivaló munka, de én pl. nem lehetnék, mert túl alacsony vagyok.
20/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem szégyellni való munka.
Én szívesen lettem volna az, gondolkodtam is egy időben rajta. Vagyis csak álmodoztam, mert hamar megtudtam, hogy alacsony lennék hozzá. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!