Te lennél Stewardess? Szerinted szégyellni való munka?
Biztos megkapom, hogy megbolondultam, meg prostinak megyek stb. Havi 700-1.000.000 lenne a fizetés és rengeteget kellett tanulnom, mert az angolom nem volt tökéletes, úszni is most tanultam meg.
Így is ilyenekkel fenyegetnek, hogy rám hívják a mentőket, mert bolond vagyok stb. Képzelem most mit kapok itthon.
Azt nem árulom el itt, hogy hova megyek, de oda kell költöznöm.
Miért lenne szégyellnivaló??? Ne viccelj már! És ha valaki azt mondja neked, hogy szégyellned kellene magad ezért, nyugodtan verd szájba... najó, csak hagyd ott a fenébe.
Én is régebben érdeklődtem ez iránt a munka iránt, ma már nem lennék stewardess semmiképp, de nem azért, mert szégyellném.
Szerintem ha szívesen vagy emberek között, mosolygós vagy még a bunkóbb utasokkal is, és szeretsz repülőn lenni, akkor nagyjából nem tudom, miért ne lehetnél az... A fizetésed meg szuper, ami szintén fontos szempont.
Stewardessek nélkül nem is lenne a repülés olyan, amilyen.
Sok utazással jár.
Ha most valaki inkább otthon lenne, legyen az bármelyik ország is, na annak "kényelmetlen".
össze vissza utazgatni a világban, de vicc, valakinek lehet meg ez kell.
Miért lenne szégyellnivaló?! Teljesen rendben van. Ennek alapján minden pincér/pultos stb. munkája az lenne.
Amúgy csak nem Dubaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!