Más is érez így?
Figyelt kérdés
Bejárok dolgozni, elvagyok. Megcsinálom amit kell, de nem érzem hogy szeretném ezt az egészet...
Emellett teljesen igazságtalanul van a bérezés is.. És ez totálisan elvette a maradék kedvemet is attól hogy dolgozzak. Motiváció nincs.. Egyébként közszférában vagyok
Mit tegyek? Jól érzem hogy nem kellene ezt éreznem?
24N
2018. febr. 28. 12:37
11/14 anonim 

válasza:

Ez a közszféra...
Olyan szakmát kellett volna kitanulni amit szeretsz, abban elhelyezkedni és nem lenne teher a munka
12/14 A kérdező kommentje:
Egyetemre jártam.. Közigazgatást tanultam diplomás vagyok. Főként jogot ugye ami ide kell. Akkor jó ötletnek tűnt. Érdekelt is. De az életben ez túl szögletes nekem. Nulla kreatívitas pont mint egy robot ahogy mondod..
2018. febr. 28. 14:28
13/14 A kérdező kommentje:
Olyat kellett volna amit szeretek. Hát akkor szerettem. Motivált voltam. Azt előre nem tudhattam mi vár a valóságban.
2018. febr. 28. 14:29
14/14 A kérdező kommentje:
Igazából külföldi munkán gondolkodom sokat. Tudok nem feltétlen könnyebb de mégis csak több pénzt tudnék összeszedni ami egy vállalkozás alapjaihoz is jó lenne.
Tudnátok megbízható forrásokat ehhez esetleg? Ugyanis nem tudom hogy induljak el ezzel kapcsolatban. Ismeretlen a terep.
2018. febr. 28. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!