Holnap munka, de átkozottul nincs kedvem bemenni. Más is így érez?
Minden nap. Ha nem akarok éhen halni, akkor muszáj bemennem.
Elég rossz élet ez...
Aki keres munkát az talál. Nekem ne mondja senki, hogy nincs munka Magyarországon. Amikor felmondtam egy éve már másnap kaptam 5(!!) ajánlatot, ahova mehetek még válogathattam is...
Mindig lesz munka csak keresni kell. Ez hülyeség, hogy "azért megyek, hogy ne haljak éhen" az ilyenek fel tudnak idegesíteni... Olyan munkahelyet kellett volna választani, ahova szívesen mész. Én is olyat választottam, ahová szívesen megyek, és így szívesen dolgozok is. 300-as nettó fizetéssel meg vagyok elégedve, pedig csak egy szakmám van semmi más...
én mennék szivesen, csak nincs munkám...:D hétfőn voltam állásinterjún, azt mondták csütörtökön hívni fognak, akkor is ha nem engem választanak...azóta is hívnak :D
na jó, nem mondom, hogy irígyellek, a pénz jönne jól, dolgozni én se szivesen mennék XD
Az ilyen "holnap hétfő-utálok dolgozni" témájú kérdést mindig felteszi valaki.
Igen,természetesen sokan utálnak dolgozni menni,számos oka lehet,nem biztos,hogy a lustaság.
Nekem szerencsém van,mert én imádom a munkámat,a munkahelyemet,a Kollegáimat.Közel van,oda is kocsival járok,és tutibiztos állás.Akár hiszitek,akár nem,én várom már a reggel 5 órát,hogy szóljon az ébresztő.Fütyürészve kelek,iszogatom a kávémat,jó kedvem van reggel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!