Holnap munka, de átkozottul nincs kedvem bemenni. Más is így érez?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 15:35
11/15 A kérdező kommentje:
Korábbi mhelyre én is szívesebben bejártam, de míg gyesen voltam jogutód nélkül megszűnt. :S Kapok én is napi 10 állásajánlatot a Profession-től, azonkívül telefonon is felhívnak. Míg tanulok s kicsik a gyerekek, itt még mindig jobban "elnézik", ha kimaradok. Nem pontoztam le senkit, inkább "feljavítok".
2015. szept. 13. 18:52
12/15 anonim válasza:
Én szeretem a munkámat, főleg most hogy egy új projekt vezetője lettem:D Már várom. 3 hétig most ez lesz.
13/15 anonim válasza:
máskor jelents beteget. kész
14/15 anonim válasza:
Sajnálom, ha így éreztek (6-os vagyok), nyugodtan lehet lepontozni, én akkor is kiállok az érveim mellett. Nem lakok nagyvárosban, a legközelebbi nagyváros Pécs, és az 40km-re van tőlem. Egyszerűen aki keres talál. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Ez van. Kapcsolatok és kemény munka. Az első munkahelyed meghatározza az egész életed, ugyanis, ha oda szívesen mész, keményen dolgozol, akkor ez lesz a természetes. Ha utálattal mész, akkor pedig az lesz később is a természetes, a megszokott. Érdekes módon én is faluban lakom mégis itt vagyok, versenyképes fizetéssel. Hogy meddig? Nem tudom. Remélem sokáig. Ha pedig nem, akkor ugyanúgy lesz aki ajánl munkát, mivel tudják, hogy megbízható munkaerő vagyok. Így megy ez...
15/15 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad! Ami már elviselhetetlen, akkor lépni kell. Holnap lesz egy meghallgatásom (ők kerestek meg s kértek önéletrajzot) :),ez szöget ütött a fejemben és még 4 helyre beadtam a jelentkezést!
2015. szept. 23. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!