Mit érez irántam? Én vagyok bonyolult vagy a FIÚK?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és van egy fiú akiből nem tudok kiigazódni. Csinált már velem "gonosz" dolgokat is. [Ne értsd félre] Mikor látom, akkor fura érzés fog el és el kell hogy bújjak, hogy ne lásson. Hogyha ő meglát mosolyog... Ez mit jelent? :O2018. febr. 6. 17:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem azt hiszi, hogy retardált vagy.
2/4 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel. Elég gáz hogy bujkálsz. Meg mit jelent nálad a gonoszkodás? Szekál néha? Vagy kikötöz és gangbang partit tart a haverjaival? Nem mindegy
3/4 anonim válasza:
Sajnos ezt így ismeretlenül nem tudjuk neked megmondani, de ha sokat bujkálsz, akkor el fogod szalasztani az alkalmat, hogy hogy megismerhesd.
Persze ha bunkó és szeret gonoszkodni, akkor jobb, ha inkább nem foglalkozol vele.
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a viselkedésen mosolyog. Azon, hogy bújkálsz előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!