Mit csináljak? Elég bonyolult! :/
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, akiről kiderült, hogy tetszem neki, és én is bírom őt. De a nyáron.. Nem tudom, megváltozott a véleményem, és az egyik barátomnak (aki a sráccal együtt tudja hogy tetszik nekem)elmondtam, hogy már senki nem tetszik az osztályból (történetesen utólag megtudtam, hogy neki tetszek). De viszont aki nekem tetszett, még mindig...Vágyom a társaságára, mint haverra. Mit csináljak? Akkor még mindig tetszik?
A suliban ő nem nagyon jön oda hozzám, ha csak ott nincs a barátom, aki tud róla, hogy tetszett nekem.
Bocsi, ha hosszú lett! :)
2014. jún. 27. 22:10
1/4 anonim válasza:
Vásárolj az Aldiban. Egyszerűbb, mint hinnéd.
2/4 anonim válasza:
Hát először is döntsd el,hogy te mit akarsz aztán meg beszélj vele,hogy mi a tényállás mert ha hagyod levegőben lógva a dolgot csak húzod szerencsétlen agyát. Gondolom fordítva neked sem tetszene. Ha meg barátnak rendben van akkor meg kell neki mondani,hogy barátság lehet,egyéb teljesen kizárt. Így eldöntheti,hogy mi merre hány méter. Így olvasva amiket írtál tizenéves korod elején lehetsz. Túl nagy feneket ne keríts ennek a dolognak mert még lesz dögivel cifrább szitu is az életedben. Meg aztán az ízlésed is meg fog változni jópárszor. Aki most tetszik az holnap már nem,aki meg most nem az pár év múlva meg kiderül,hogy sokkal értelmesebb mint eddig gondoltad. Mindenesetre húzni ne húzd senki agyát. Fordítva sem igen tetszene.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, tizes évein elején járok :) . Köszi, majd még eldöntöm, van időm. Még egyszer kösz :)
2014. jún. 28. 21:25
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, és én LIDL-be mentem. Muhahaha
2015. márc. 16. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!