Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Többet érez a kolléganőm?

Többet érez a kolléganőm?

Figyelt kérdés

31 éves férfi vagyok. A kolleganőmről eddig azt hittem, hogy nem kedvel, viszont a minap egyik barátja egy másik csapatból odajött hozzám, h elhívjon a karácsonyi bulira és apró megjegyzést tett arra, h ha a kolléganőmön múlna

, akkor ő mindent megtenne, h jöjjek, amit a csaj meg is erősített nyomban. Viszont eddig nagyon távolságtartó volt velem és nem igazán értem, h most mi volt ez.

Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem mindig találom meg a helyemet a csapatban, mert kicsit kívülállónak érzem magam, szóval az is lehet, hogy csak be akar integrálni a csapatba, segíteni nekem, d akkor is érdekes a megközelítése. Mit gondoltok?

2016. dec. 2. 08:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt hozzá kell tennem, hogy ezt elég szenvedélyesen mondta a kolléganőm és ezért is fura nekem az egész.
2016. dec. 2. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Biztos kedvel, ha azt akarja, hogy mindenáron ott legyél. Egyébként szerintem ne hagyd ki. Jó buli a céges karácsonyi összejövetel. Én legalábbis azért szeretem, mert akkor nem csak a munkáról beszélünk, hanem ámblokk kivel mi van. Sokkal kötetlenebb a légkör.

Valószínűleg nem akar neked ezzel rosszat.

2016. dec. 2. 08:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, rosszat biztos nem akar. Ami miatt furcsa volt az egész, az az, hogy nem direktbe kérdezte meg, nem magára vonatkoztatva, hogy elmegyek-e. Meg az is jó kérdés, h tudja-e, jövőre megnősülök. :)

Nem szeretnék illúziót kelteni senkiben.

2016. dec. 2. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a huszonévei végén-harmincas elején(?) járó kolléganőd 15 éves kiskamaszok módszerével élve, a kis barátjával üzentetné meg, hogy szivesen puszilkodna veled a szünetben.. :D

Valami vicc lesz az egész, szivatás, valószinűleg pont azért, mert visszahúzódó vagy.

Ha van jegygyűrű az ujjadon, akkor tudja hogy nősülni fogsz, ha nincs akkor meg honnan tudná, micsoda kérdés már ez, te.

2016. dec. 2. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Ezek a "szófordulatok" nálunk mindennaposak. "Pista bármit megadna azért hogy ott legyél Gizike... Igaz Pista?" Erre Pista barokkos körmondatokkal megerősít.

Ennyi, nem kell ebbe semmi többet belelátni, egyszerű "cukkolás", ráhatás, csak hogy kicsit jobb, lazább hangulatban teljen a nap.

Mellékesen megjegyzem, attól még bejöhetsz neki nyilván. Nekem is bejön az egyik kollégám, aki 2 éve él együtt egy nála 10 évvel idősebb nyannyerral, ahelyett hogy a friss húst (vagyis engem :D) választott volna, de lecsúsztam róla... Viccet félretéve én is jövőre házasodok (remélem nem a párom vagy, mert a kor stimmel).

Bejött, bejön és mindig is befog jönni. Rajta ugyanezt érzem, de mindkettőnknek megvan a maga kifeküdt helye és maradunk is szépen ebben.

2016. dec. 2. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Te magad írtad, hogy olykor kívülállóként érzed magad: szóval simán lehet, hogy ezért (is) szeretné, hogy elgyere, mert pont erről szól egy (karácsonyi) céges buli, és ezt nyilván más is látja rajtad. - Örülj neki, hogy figyelmesek, és menj el, mert ezek az alkalmak segítenek az összekovácsolódásban.

2. Nem tudom, hogy a csajnak bejössz-e, (lehet az 1. ponton kívül ez is benne van persze), de neked tetszik a kolléganőd, ebben biztos vagyok.

->Írtad, hogy jövőre megnősülsz, szóval ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ilyen kb mindenkivel előfordul, nyitott szemmel járunk, észrevesszük a szépet, vonzót stb. Ezzel még nincs semmi baj, de ésszel.. Van egy olyan érzésem, hogy elkezdesz most majd ezen merengeni időnként, ha úgy látod, hogy tényleg bejössz neki. legyél tudatos, és kezeld a helyén a kapcsolatod és a vonzalmat is, ha lehet. Mert ha túl közel kerülsz hozzá, akkor nehezebb visszafordítani a dolgokat.

2016. dec. 2. 20:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzászólásaitokat, sokat segítettetek. Összegyűjtöttem magamban a ti véleményetek alapján is, h mi lehet a reális kép:

1. Mivel még nem ott tartok a munkámban, ahol szeretnék és ráadásul a "beilleszkedés" meg a "team building" jellegű dolgoknak számomra nagyon negatív kicsengése van, ezért még ezen a területen érzékenyebb vagyok és van még teendőm.

2. Nyilván jólesik, a figyelem egy másik nő részéről, de ez inkább csak a hiúságomnak jó, én a barátnőmet szeretem és ezért is fogom elvenni Őt. :)

3. Mivel kevés igazán kielégítő munkatársi kapcsolatom van, ezért mindenfajta figyelmet fokozottan élek meg. A munkatársi kapcsolatok is meghatározóak és engem zavar, hogy Budapesten nagyon előítéletesek az emberek és egyből támadnak mindenkire, aki egy kicsit is másképp gondolkodik (amúgy én vidéki vagyok, lehet, ezért is van ez.)

Így reális a dolog szerintem. :)

2016. dec. 3. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem szabad megnősülnöd! Ne tedd tönkre a lány életét!

Akinek nem mindegy mit gondol egy koleganő róla és ilyen piszlicsáré dolgokon agyalgat vele kapcsolatban, az még bőven kefélgetni akar! Más nőket, nem a barátnőjét! Aki a felesége lesz...

Szegény...

Már most kudarcra van ítélve a házasságotok, miattad.

2016. dec. 3. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!