A kolléganőm állandóan beszél hozzám, mit tegyek?
Egy gyárbam dolgozom szalag mellett
Alapból csendesebb vagyok, amig nem dolgoztam vele nem is beszéltem. Most, hogy velem szembem dolgozik, sokat beszél hozzám. Sokszor csak bólogatok stb de néha én is belemerülök a témába. Ez nem tetszik a főnöknek, lett is szólva nekünk. Engem áthelyeztek áthelyeztek ideiglenesen mivel most nincs sok munka. Nem tudom visszakerülök-e és hogy a duma miatt tettek-e át.. Az a baj, hogy mindig gondom volt abból, hogy csendes vagyok. Senki nem barátkozott velem. Azt hittem jó lesz, ha megmutatom én sem vagyok kuka hanem tudok jó fej lenni.. Mostmár mimdegy.
Ne haragudj, de fogalmam sincs, mi a kérdésed, és mit vársz tőlünk...
Szerintem beszéld meg a kolléganőddel, hogy munkaidőn kívül trécseljetek.
Nehéz ügy, de, hogy őszinte legyek nem túl emberbarát a munkahelyed se.
A beszélgetést meg embere válogatja. Én akkor vagyok csendesebb ha nincs olyan ember a környékemen akihez lenne mondanivalóm. Mármint annyira nem érdekel.
Ha érdekel valaki és kedvelem, beszédesebb leszek.
A lényeg, hogy nem kell senkinek megfelelned. Ha nem akarsz beszélgetni vele, ne tedd. Ha zavar mert tartasz a főnök retorziójától, akkor mond meg a kolléganőnek, hogy téged nagyon feszélyez, hogy folyton dumál, és aggódsz hogy megint szőnyeg szélére kerülsz a beszélgetés miatt. Ne vegye magára, de inkább csak szünetben trécselsz a továbbiakban.
Ezen nem hiszem, hogy megsértődne. Ha mégis, az ő baja.
Aki egyfolytában beszél az biztos csak bugyutaságokat fecseg, engem is nagyon zavar egy idő után.
De én lerázom őket, nem hagyom hogy rámerőltessenek olyat amit én nem akarok.
Én sem szeretem ha folyton beszél valaki, mert az azt jelenti, hogy nincs értelmes mondanivalója csak a semmiről tud beszélni hosszan. Ráadásul az ilyen emberek általában CSAK MAGUKRÓL képesek hosszasan dumálni, ami 80%-ban rohadt unalmas ám.
Szóval egyáltalán ne bánd, hogy te csendesebb vagy. Nekem is van csened barátnőm is, érdekes velem el tud beszélgetni. Ráadásul új társaságban az elején általában engem is csendesnek mondanak, amíg meg nem ismerem az embereket, utána már tudják, hogy azért van, hogy nekem sem áll be a szám.
Ne akarj megváltozni, ne hogy azt hidd, hogy az a jó ha valakinek állandóan jár a szája és ömlik a sz.r. Sőt. Legalább annyi embert idegesít, mint amennyit ez az elején leköt. Egy idő után ez ugyanis inkább már idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!