Más is érez így?
Bejárok dolgozni, elvagyok. Megcsinálom amit kell, de nem érzem hogy szeretném ezt az egészet...
Emellett teljesen igazságtalanul van a bérezés is.. És ez totálisan elvette a maradék kedvemet is attól hogy dolgozzak. Motiváció nincs.. Egyébként közszférában vagyok
Mit tegyek? Jól érzem hogy nem kellene ezt éreznem?
24N

Eddig én sem szerettem egyik munkahelyemet sem. Legjobb esetben is 1-2 hónap után "megutáltam".
Szeptemberben kezdek egy második diplomát csinálni, de nagyrészt csak azért, hogy addig se kelljen dolgozni. :/
23/F

Első munkahelyemen: nem szerettem csinálni, és igazságtalan volt a bér. Otthagytam.
Második: hellyel-közzel szerettem, igazságtalan volt a bér. Leépítéskor eljöttem.
Harmadik: imádtam csinálni, a legigazságtalanabb fizetés volt, überelt mindent. Egy idő után betelt a pohár, és otthagytam őket.
Jelenlegi: nem a szívügyem a meló, de nem is annyira utálatos,, ami a legfontosabb, hogy végre igazságos a fizetés. :) Ha így marad, akkor nem tervezek munkahelyváltást.
Szóval eddig úgy érztem, hogy jó lenne egy olyan hely, ahol olyasmit csinálhatok, mint a harmadik munkahelyemen, de megkapnám a jelenlegi munkahelyem fizetését. :)

6os válaszoló. Milyen területen dolgoztál / dolgozol?
Tanulságos volt a válaszod köszi
7es: hát ez sajnos ismerős amúgy.. Nálunk is van most főnök váltás.. És hát nem számítok sokkal jobbra.

Azt érzed, amit érzel. Mit kellene érezned, ha nem szereted a munkádat és igazságtalan a bérezés?
Épp azért kellene váltanod, hogy kikerülj innen, mert maga a rendszer az, ami igazságtalan a bértáblájával. Csak van valamilyen szakmád vagy tudásod amin el tudsz indulni és váltani legalább olyan helyre ahol vagy jobb a bér vagy a meló (netán mindkettő). Ha egy picit jobb helyre kerülnél talán megtalálnád azt is ami érdekel, de legalább energikusabb lennél. Ha úgy élsz mint egy robot akkor elég nehezen fog menni. Tudom, hogy ilyenkor jó lenne rögtön az álommunkába menni, de ha nem megy akkor legalább lépcsőnként érdemes haladni egy kicsit jobb irányba. Én évekig magyaráztam magamnak, hogy akkor lépek, ha jobb lesz. Na, ez az amit nem kellett volna.
Tulajdonképpen mire vársz? Tanulsz közben vagy csinálsz bármit másképpen? És ha nem akkor mitől várod, hogy legyen egy alkalmas idő és hely amikor és ahova léphetsz?

Odahaza két munkahelyem volt: gyári szalagmunka és közmunka. Előbbit utáltam, utóbbit csak szimplán nem szerettem. Itt külföldön irodatakarítást és mosogatást csináltam, illetve utübbit csinálom jelenleg. De eddig egyik munkahely sem volt olyan, hogy én kifejezetten szerettem volna bejárni, mégha aránylag tisztességesen fizetnek is.
De ha túl sok a szabadidőm, akkor meg szétunom magamat, mert akkor pénzem nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!