Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkavállalói felmondás...

Munkavállalói felmondás esetén a felmondási idő csak 30 nap lehet a ledolgozott évektől függetlenül?

Figyelt kérdés

Ha a szerződésben nincs semmi a felmondásról, annak időtartamáról, akkor az érvényes ami az Mt-ben van? Vagyis munkavállalói felmondás egységesen 30 nap a ledolgozott évektől függetlenül? Mindegy hogy akár 8 éve vagyok itt akkor is csak 30 nap?

Vagyis az csak etetés hogy a munkáltató 60 napra „tart igényt“? Noha megnevezni nem tudja mi alapján tartana igényt a 60 napra, se szerződés se jogszabály ilyet nem ír.

2018. febr. 26. 10:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

", ha tetszik a vezetőségnek, ha nem."

Hát nagyon nem tetszik nekik voltaképp értem is miért (nincs embere) de hát sajnálni nem sajnálom őket 2012 óta nem volt bérfejlesztés egy fillér se az emberek sorra pályáznak el, én is hülye voltam hogy eddig is maradtam.

2018. febr. 27. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!