Olyan főnök aki fenyegeti azt aki szabadságra megy? Vélemények?
Mi a véleményetek egy olyan főnökről aki alig akarja elengedni az embereket szabira húzza halasztja majd amikor már végleg nem tudja hova húzni, akkor nagy nehezen elengedi őket de teszi a megjegyzéseket és burkoltan fenyeget???
Ilyeneket mond: na menj csak de nem biztos hogy meglesz még a helyed mire megjössz, menj csak úgyis új embereket keresünk, na mi van állást akarasz váltani, lehet hosszú lesz neked ez a szabi nem csak 1 hét... srtb
Mind fenyegetés hogy kirúgja a szabira menőt.
Egy normális főnök szabi előtt kellemes pihenést jó kikapcsolódást kíván mert tudja neki ( a cégnek ) is elemi érdeke a kipihent motviált alkalmazott és nem egy fáradt kiégett roncs kell neki.
Mi a véleményetek egy ilyen főnökről?
Én azon csodálkozom, hogy még nem találtál ki olyasmi kérdést, hogy: A főnököm azt akarja, hogy egy hétig végig bent dolgozzak megállás nélkül hétfő reggeltől vasárnap estig. Ha kilépek a munkahelyről, vagy el merek aludni, ki vagyok rúgva. Mit tegyek?
Bár jóllehet ezt is bevenné egy-két birka.
"A főnököm azt akarja, hogy egy hétig végig bent dolgozzak megállás nélkül hétfő reggeltől vasárnap estig"
Menj el vendéglátásba vagy a karácsonyi szezonban a kereskedelembe.
Ott látsz ilyet. A fizetés meg kutyatöke és mégis sokan vannak akiknek semmi más választásuk nem lévén ezt csinálják míg rá nem megy az életük és emberi roncsok lesznek.
Nagyon sokan.
Magam is vendéglátóztam sokáig. Kapcarongy vagy életed semmi és szar pénzért.
Figyu ez vicces.
Nekem volt egy, budapesti cég.
Felvettek egy fickót ügyvezetőnek.
Felhívja a tulaj, valamit el kell intéznie, este 22:00-kor elindulni.
Azt mondja a fickó: bocs de este alszom, erre mondja neki a tulaj hogy akkor keressen valami gyógyszert erre, hogy este ne kelljen aludni.
Ez komoly gyerekek? :D
"csak nem nevet senki", asszem.
"akard már nekem beadni, hogy létezik olyan ember, aki több, mint 160 órát kibír alvás nélkül"
Nem szó szerint természetesen. De én bolti eladóként lenyomtam a karácsonyi szezont H-V napi 12 órás menetrenddel.
Jogszerű? Nem. Heti 7 nap napi 12 óra hogy lenne az. Kifizették? Nem. Jó részét nem. Túlórapótlék vasárnapi különpénz stb nem volt.
Csináltam? Igen.
Ok? Mert semmi mást nem volt akkor.
De már van hálistennek.
25: De én a hétfő reggeltől vasárnap estig éjt nappallá tetetve dolgoztatásra gondoltam, mint képtelenségre, amit csodállok, hogy még nem tett itt fel a kamukérdező. Szövegértés gondolom, csak megy.
Heti hét nap munka, az nyilván megesik, azt még elhiszem.
"Heti hét nap munka, az nyilván megesik, azt még elhiszem."
És gondolod ahol ez mehet ott nincs még ezer más csalás is?
Az a hely ami ezt megengedi magának az bármit megenged mg ezen túl is.
Csalás csalás hátán.
Mint nálunk is.
Kiröhögném és elmennék szabira.
Gyorsan találok munkát a végzettségemmel.
"Gyorsan találok munkát a végzettségemmel."
te igen más meg nem. nem is értem ez miért válasz/érv.
Azért vannak olyanok is akik örülhetnek ha bárhol is alkalmazzák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!