Olyan főnök aki fenyegeti azt aki szabadságra megy? Vélemények?
Mi a véleményetek egy olyan főnökről aki alig akarja elengedni az embereket szabira húzza halasztja majd amikor már végleg nem tudja hova húzni, akkor nagy nehezen elengedi őket de teszi a megjegyzéseket és burkoltan fenyeget???
Ilyeneket mond: na menj csak de nem biztos hogy meglesz még a helyed mire megjössz, menj csak úgyis új embereket keresünk, na mi van állást akarasz váltani, lehet hosszú lesz neked ez a szabi nem csak 1 hét... srtb
Mind fenyegetés hogy kirúgja a szabira menőt.
Egy normális főnök szabi előtt kellemes pihenést jó kikapcsolódást kíván mert tudja neki ( a cégnek ) is elemi érdeke a kipihent motviált alkalmazott és nem egy fáradt kiégett roncs kell neki.
Mi a véleményetek egy ilyen főnökről?
" Pesten van Tesco, ugye? Ott bruttó 200-at lehet keresni szakképzettség nélkül is"
Na de ott "dolgozni" is kell ám, nem egy íróasztal mellett ülni és sql adatbázist meg excel táblát pofozgatni.
Meg ott hétvége meg éjszaka akár stb.
Itt meg H-p szigorúan napi 8h.
Ezért van a szerződés b@@szod!
Abban le van írva, nekem erre az évre 25 szabim van.
Kéthetente ki is szoktam venni 1 napot, ilyenkor szoktam elintézni ezt azt, ja meg nem is munkából áll az élet.
Ha meg húzza a száját a főnök, akkor papírokat beadni, szinte minden cég keres embert, el kell menni máshova, a szabi azért van az ember elmenjen nyaralni, kipihenje magát, elintézzen ezt azt.
Ha ez nem megy cég oldalról hagyd ott a darálót és mész máshova, normális céghez.
Nekem volt egy cég 2016-ban, szóltak ha kimentem inni egy kólát, ami 5 perc volt, ott is hagytam őket a rákba, ja meg ki akartam menni ebédelni és valami noname fickónak kellett volna szólni, azt se tudtam ki az meg kicsoda, 1 hónap után léptem le mint a huzat. Vicces volt csak nem nevettem rajta :D :D
nem lehet hogy sokan azért nem veszik ezeket kamunak mert saját bőrükön is tapasztalnak ilyen eseteket?
én is voltam ilyen helyen ahol úgy mentem szabira hogy sose tudtam lesz-e még hova visszajönni.
nekem is az orrom alá dörgölték hogy két hét az sok idő és lehet találnak mást ezalatt.
vállat vontam és mondtam lehet keresni. aztán 3 év után otthagytam az egészet.
16: Nem tudom, nem az ő egyik magának válaszokat adó felhasználóalteregója vagy-e. Tegyük fel, hogy nem:
Az egész alapszituáció egy marhaság. Mert ha egyszer alá lett írva a szabadság, és el lett engedve, akkor a főnök mégis mire hivatkozva rúgja ki vakáció alatt? Hirtelen eszébe jutott, hogy az alkalmazott hetekkel korábban szabálytalanságot követett el?
Meg néha olyan abszurd lehetetlen dolgokat ír le, amik legfeljebb Észak-Koreában elképzelhetőek. Erre jó példa az a pár évvel ezelőtti kérdése, amely szerint a munkahelye szenteste napjára időzíti a létszámleépítés miatti elbocsátások közlését, mindenki kap egy karácsonyi borítékot, van akinek képeslap lesz benne, van akinek pedig felmondólevél. Hogy lehet bárki olyan agyalágyult, hogy ilyet elhisz? Vagy az a kérdése, ahol nem akarják elengedni veseműtét miatti betegszabadságra, ha elmegy, ki van rúgva. Néha komolyan az az érzésem, hogy kérdezőnk igazából nem is buggyant, csak egyfajta pszichológiai tesztet végez az emberi hiszékenységről.
"Az egész alapszituáció egy marhaság. Mert ha egyszer alá lett írva a szabadság, és el lett engedve, akkor a főnök mégis mire hivatkozva rúgja ki vakáció alatt?"
Bármire.... létszámleépítés funkcióátszervezés megszűnő munkakör.
Bármit ki lehet találni és ember nem talál rajta fogást utólag.
És nem úgy kell érteni hogy szó szerint a szabi alatt rúgnak ki.
Hazajössz és 1-2 héten belül.
Láttam már ilyet.
Másik.
betegség miatt kirúgás.
Aki szerint ilyen csak a mesében van az menjen el egy szekus céghez (akérmelyikhze) vagy a vendéglátásba vagy takarítós céghez.
Ha csak pár napot beteg mersz lenni már kirúgtak.
Nekem volt olyan helyen (felszolgáló) ahol megmondták ha valaki akár 1 napot is nem jön betegség miatt az többet ne is jöjjön.
Vendéglátás. AKi nem hiszi menjen el dolgozni oda.
"Meg néha olyan abszurd lehetetlen dolgokat ír le, amik legfeljebb Észak-Koreában elképzelhetőek. "
Akkor ti el se tudjátok képzelni hogy mi minden képzelhető el. Kb minden csalás ami csak a földön létezhet az a magyar kkv szektorban megvan.
Olyan cég a kvv szektorbna ami ne csalna sztem nem is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!