Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi történhet ha főnöki tiltás...

Mi történhet ha főnöki tiltás ellenére kórházba megyek?

Figyelt kérdés

Tavaly decemberben vettek műtéti várólistára. Veseműtét. Laza 1 év alatt kaptam is időpontot megjött az értesítés a várva várt műtéti időponttal dec 4.

Ha nem megyek el a várólista végére ugrok és majd tán újabb 1 év múlva kapok újra időpontot.

Tehát elmegyek. Erről tájékoztattam a munkáltatót is aki nemes egyszerűséggel közölte-ünnep közeleg karácsony lesz a forgalom hatalmas (kereskedelem) ha most itthagyom őket akkor kirúg. Feketén fehéren megmondta.

Vajon ez csak izmozás vagy tényleg megteheti? Orvosi papír az lesz hivatalos táppénz és úgy tudom táppénz alatt ki se rúghat max lejárat után 1 nappal.

Mert ugye az tiszta hoyg akármi lesz elmegyek műtétre az egészségem fontosabb mint akármilyen rabszolgahajcsár szutyokmeló.

De vajon tényleg kirúg azért mert mertem megműttetni magam 1 év után?

2017. nov. 29. 17:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Munkaügyis kamutrollunk ismétli magát:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

2017. nov. 29. 22:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Ez az a főnök aki hétfőn késett?
2017. nov. 30. 07:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Gyanítom megteheti, kirúg. Ha még nem tette meg, AZONNAL MENYJ EL TÁPPÉNZRE.

Körzeti orvosod megteheti ezt. Sőt a műtét utáni lábadozás idején is táppénzen maradhatsz.

Igaz nyakunkon a karácsony. De gyanítom azt is a főnöködnek jelezted hónapokkal ezelőtt : Vese műtétre várólistás vagyok, és fontos nekem.

Nyugi nem fogsz munka nélkül maradni. Sok boltba emberhiány van, találsz a felépülés után másikat.

2017. nov. 30. 15:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Eltünt a kiíró, pedig érdekelt volna mi van vele.
2017. dec. 18. 21:41
 25/25 anonim ***** válasza:
24: Szinte minden héten láthatod itt, ahogy felteszi az aktuális kamukérdéseit. Az utóbbi két hétben a céges karácsonyi partikra volt fétise.
2017. dec. 18. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!